Erica, Montana, Maxime en Martien Meiland.
Volledig scherm
Erica, Montana, Maxime en Martien Meiland. © /

De Meilandjes krijgen hun kasteel maar niet verkocht: “Het duurt me allemaal te lang”

TVIn februari werd nog vrolijk aangekondigd dat Chateau Marillaux verkocht zou zijn, maar bijna een jaar later is er nog altijd niets ondertekend. “Ik wil gewoon het geld terug wat erin zit”, zegt Erica Meiland (56) in een Nederlands interview. Voorts bekent de tv-persoonlijkheid dat ze eigenlijk “liever weer anoniem wil zijn”. 

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. Prinses Delphine danst voor Make-A-Wish en leukemiepatiënt Adam: “Ik wil m’n titel op een goeie manier gebruiken”
  Play
  TV
  4

  Prinses Delphine danst voor Ma­ke-A-Wish en leukemiepa­tiënt Adam: “Ik wil m’n titel op een goeie manier gebruiken”

  Zaterdag is het zover: dan kan Vlaanderen eindelijk de danskunsten van Delphine van Saksen-Coburg (53) ontdekken in ‘Dancing With The Stars’. De prinses steunt met haar deelname het goede doel Make-A-Wish. Samen met de organisatie wil ze zo de wens van leukemiepatiënt Adam laten uitkomen. De royal had onlangs haar eerste ontmoeting met de jongen.
 1. Bart Cannaerts is in ‘De Slimste Mens’ perfecte kloon van Erik en leert ons het verschil tussen Champions League en tweede klasse
  Play
  TV
  5

  Bart Cannaerts is in ‘De Slimste Mens’ perfecte kloon van Erik en leert ons het verschil tussen Champions League en tweede klasse

  Echte fans van de populaire tv-quiz mogen opgelucht adem halen. We hebben weer naar een echt straffe kandidaat kunnen en mogen kijken. Met alle respect voor Anthony Nti, leuk, sympathiek en aangenaam, en ‘ik-haat-veel’ radiomaakster Flo Windey, maar met Lisbeth Imbo is toch een ander kaliber quizzer de tv-studio binnen gestapt. Ze maakte bij haar debuut overal net het verschil waar het kon en moest. En ze won. Zij het met één seconde verschil. En die seconde bleef staan dankzij veel geluk.
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.