Tien om te Zien met Willy Sommers en Anne De Baetzelier
Volledig scherm
PREMIUM
Tien om te Zien met Willy Sommers en Anne De Baetzelier © VTM

De legendarische ‘Tien Om Te Zien’-momenten van Willy Sommers en Anne De Baetzelier: “Tina Turner en haar erotische lichaamsolie: ónvergetelijk”

TV‘Waar is die glorietijd van ‘Tien Om Te Zien’ toch naartoe?’ Willy Sommers (68) en Anne De Baetzelier (56) krijgen die vraag 13 jaar na de laatste aflevering nog dagelijks. En nu zijn ze terug, of toch een beetje. Als commentatoren in een archiefprogramma rond de meest memorabele momenten in ‘De Zomer van 199X’. Van Tina Turner die Willy van zijn melk bracht en Jean-Claude Van Damme die plots opdook tot de lengendarische afterparty’s en de curryworsten van K3: het iconisch presentatieduo van weleer serveert voor u nu al hun ‘Tien Om Te Zien’. 

3 reacties

 • marc agneessens

  4 weken geleden
  Moet zeker terugkomen
 • Luc Depreitere

  2 maanden geleden
  Was een mooi programma top !!
 • Guido Verlinden

  2 maanden geleden
  Ik hoop dat het maar eenmalig is.!!
 1. Victor Reinier en Angela Schijf uit ‘Flikken Maastricht’ over hun chemie: “Totaal verschillend, maar kunnen echt met elkaar lachen”
  PREMIUM
  TV

  Victor Reinier en Angela Schijf uit ‘Flikken Maastricht’ over hun chemie: “Totaal verschil­lend, maar kunnen echt met elkaar la­chen”

  Al vijftien jaar acteren Angela Schijf (41) en Victor Reinier (58) aan elkaars zijde in ‘Flikken Maastricht’. Zij is Eva van Dongen, hij Floris Wolfs. “Onze relatie lijkt wat op een huwelijk”, aldus Angela. “Er is een periode geweest dat we het lastig hebben gehad met elkaar. We zijn totaal verschillend. Maar als je telkens een halfjaar met elkaar opgescheept zit, dan moet je elkaar wel vinden.”