De eerste aflevering van 'The Best Of' draait rond de muziek van De Kreuners.
Volledig scherm
De eerste aflevering van 'The Best Of' draait rond de muziek van De Kreuners. © Thomas Geuens voor VTM

De Kreuners krijgen eerste 'Best Of’ in nieuw muziekprogramma ‘The Best Of’ op VTM

TVWat zijn volgens Vlaanderen de vijf allerbeste hits van De Kreuners, Natalia, Dimitri Vegas & Like Mike, Raymond van het Groenewoud, Axelle Red, De Mens, Urbanus en Gorki? Aan de hand van verschillende optredens krijgen kijkers het antwoord in het gloednieuwe muziekprogramma ‘The Best Of’, dat binnenkort van start gaat op VTM. In het nieuwe programma worden deze acht Vlaamse muzikale iconen dan ook verrast met een uniek privéconcert van meer dan 40 collega-artiesten.

 1. Matige kijkcijfers na eerste week: Rode Duivels behoeden VRT (nog even?) van WK-voetbalkater
  TV
  8

  Matige kijkcij­fers na eerste week: Rode Duivels behoeden VRT (nog even?) van WK-voetbalka­ter

  Het WK-voetbal leeft voor geen meter in ons land, behalve als de Rode Duivels spelen. Maar hoelang zal dat nog duren? Na de 1,9 miljoen fans voor hun eerste match, keken zondag 1,7 miljoen Vlamingen naar het pijnlijke verlies van hun idolen. En zo redden die arme Duivels de VRT (voorlopig) van een ferme kijkkater. Want er stemt opvallend minder volk af op het totale WK-aanbod. Zelfs Karl Vannieuwkerke moet het met gemiddeld ruim 160.000 kijkers of 30 procent minder doen dan bij het WK in 2018 in Rusland.
 2. Gitaren à la Pink Floyd, confetti en een (onbedoelde) primeur: dolverliefde André Hazes maakt indruk in Middelkerke
  PREMIUM
  Muziek

  Gitaren à la Pink Floyd, confetti en een (onbedoelde) primeur: dolverlief­de André Hazes maakt indruk in Middelker­ke

  “Ik leef mijn leven zoals ik dat wil.” De woorden kreeg hij van zijn vader, maar meegebruld door een volle Pop-Up Arena werd het meer dan ooit zijn levenslied. André Hazes ruilde zaterdag in Middelkerke de sappige krantenkolommen voor het podium en toonde zich eindelijk weer écht artiest. Eentje die meer dan ‘een beetje verliefd’ is. “Als ik eens later thuiskom, kan ik daar met Sarah over praten in plaats van ruzie te maken.”
 3. RECENSIE. ‘Love, Lizzo’: “Een oerklassieke muziekdocu die iedereen die nog niet bijgebeend is met de Lizzo-hype zal bekeren”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Love, Lizzo’: “Een oerklassie­ke muziekdocu die iedereen die nog niet bijgebeend is met de Liz­zo-hy­pe zal bekeren”

  Hebt u al gehoord van Lizzo? De kans dat u nu met uw ogen rolt en denkt: “Ja, duh!”, is bestaande. Maar voor al wie de voorbije drie jaar niet naar de radio luisterde, niet haar Emmy-bekroonde realityreeks ‘Lizzo’s Watch Out For The Big Grrrls’ op Prime Video ontdekte en haar niet op de sociale media volgt, die staat misschien te kijken dat deze 34-jarige zingende, rappende en twerkende fluitiste nu al met een docu over haar levensverhaal op de proppen komt. Of deze film over haar klim naar de roem, te bekijken op Streamz, ook meer is dan een opwarmertje voor de fans voor haar doortocht in het Sportpaleis volgend jaar? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.