Battlecat
Volledig scherm
Battlecat © VTM

De kooivechtster met negen turbulente levens: Luk Wyns duikt in de intrigerende wereld van ‘Battlecat’

TVZe is kooivechtster op wereldniveau, single mom met zes kinderen, leerkracht, eigenaar van haar eigen gym én Only Fans model. Maak kennis met Cindy ‘Battlecat’ Dandois, de vrouw met negen levens, die haar dromen najaagt en geen blad voor de mond neemt. Programmamaker Luk Wyns ontdekte haar aan de schoolpoort. In de realityreeks ‘Battlecat’ duikt hij in haar excentrieke en turbulente wereld terwijl ze zich klaarstoomt voor de ‘main fight’ op een belangrijk MMA-toernooi. 

5 reacties

 • Leen Demeyer

  2 maanden geleden
  Tja vakantie en betaald ziekteverlof en een wachtend riant pensioen en de indexaties die direct worden uitbetaald ipv 1x per jaar, maken het allemaal al wat makkelijker he.
 • J. VAN SCHUERBEECK

  2 maanden geleden
  Een beetje sensatie en overdrijven kan geen kwaad.
 • jan gypers

  2 maanden geleden
  Ik kijk ernaar uit!
 • Stef De Landtsheer

  2 maanden geleden
  Correcte reactie van dhr. Mertens. Wie de MMA wereld nog maar een beetje volgt weet dat deze mevrouw niet meedoet op internationaal niveau. Is eerder een attractie dan een topsportster. Kan zich op de sociale media wel uitgeven voor “kooivechtster” maar mag zelfs niet sparren met de toppers. Daarvoor moet je andere adelbrieven kunnen voorleggen. Zal ongetwijfeld een goeie mama zijn maar dan mogen er nog veel andere op tv komen…
 • Stefan Mertens

  2 maanden geleden
  'Battlecat', right... In de VS staat ze bekend als Cindy 'Soccermom' Dandois. In de top 5 slechtste UFC gevechten ooit als je enige gevecht.