expeditie robinson kandidaten
Volledig scherm
expeditie robinson kandidaten © VIJF

De kleindochter van Jef Geeraerts en een kickboxer: ook deze zes doen mee aan 'Expeditie Robinson'

TV NIEUWSExpeditie Robinson' is vanaf begin september terug op VIER. De eerste zes kandidaten werden vorige week bekendgemaakt, en nu krijgen we de volgende zes voorgeschoteld. Met kandidate Oona (35) is er alvast een BV-link, want zij is de kleindochter van schrijver Jef Geeraerts. 

  1. Het mysterie van de rode tentjes in ‘Thuis’ is opgelost: niet Frank maar wel Xander is de tweede dode
    Play
    TV

    Het mysterie van de rode tentjes in ‘Thuis’ is opgelost: niet Frank maar wel Xander is de tweede dode

    De soapfans hebben er lang op moeten wachten, maar in ‘Thuis’ is het mysterie van de twee rode tentjes eindelijk opgelost. De makers hadden bij de start van het nieuwe seizoen verklapt dat er twee doden zouden vallen. Na de moord van Jacques (Peter Van de Velde) op Jasper (Kristof Verhassel) was het uitkijken naar de identiteit van het tweede slachtoffer. En dat werd niet Frank (Pol Goossen) maar wel Xander (Pieter Jan De Paepe).
  2. Linda De Win is al dertig jaar aan de slag als Wetstraatjournalist: “Ik had het gevoel dat ik me als vrouw extra moest bewijzen”
    PREMIUM
    Showbizz

    Linda De Win is al dertig jaar aan de slag als Wetstraat­jour­na­list: “Ik had het gevoel dat ik me als vrouw extra moest bewijzen”

    Politiek verslaggever Linda De Win (64) van de openbare omroep weet in ‘Villa Politica’ als geen ander de politici die ertoe doen in het heetst van de strijd een eerste reactie te ontfutselen. De vaderlandse politieke arena kent geen geheimen meer voor de gedreven journaliste, die tien jaar geleden ook de Slimste Mens ter Wereld werd.