VTM
Volledig scherm
© VTM

De kandidaten voor het nieuwe seizoen van 'Blind getrouwd' zijn bekend!

TVMet tien zijn ze dit jaar, de deelnemers van 'Blind getrouwd'. Verwachtingsvol, maar wellicht ook met klamme handen, zeggen ze aanstaande maandag volmondig 'ja' tegen een onbekende. Maak hier kennis met Mike (39), Wendy (30), Tim (30), Esther (31), Marjolein (36), Damiano (38), Frie (29), Aljosja (29), Lieve (28) en Toon (30).

14 reacties

 • marcella van camp

  5 jaar geleden
  Ik vind dit een geweldig leuk en een plezier om naar te kijken, waarom toch al die negatieve reacties?? Hopelijk weer een gelukkig stel waard.
 • Jorine Stroobants

  5 jaar geleden
  Pfff aan alle haters!! Als je niets positiefs te melden hebt, zeg dan niets... blind getrouwd zit super goed in elkaar! Heel professioneel en correct. Misschien zijn jullie allemaal jaloers omdat jullie niet in zo’n cool avontuur durven stappen! Go go go voor de koppels! Groetjes, een postieve kijker ✌
 • Noël Onselaere

  5 jaar geleden
  Blind getrouwd is hetzelfde als op scharreltocht gaan en zou wettelijk dienen verboden te worden, omdat deze vorm van echtverbintenis indruist teen de principes van een rechtsgeldige huwelijksovereenkomst. En terzijde...als men de deelnemers van dit jaar bekijkt, is precies het vet al van de soep...
 • Katja Schraudy

  5 jaar geleden
  Allee belachelijke blind date komt terug pffff
 • Diana De Wit

  5 jaar geleden
  naar kijken doe ik niet, maar ik hoop voor hen dat ze allemaal aan een lief geraken, al begrijp ik niet waarom ze nog altijd vrijgezel zijn!