VIER
Volledig scherm
© VIER

De jury zorgt voor vuurwerk en de hoge druk nekt kandidaat in ‘De Slimste Mens’

TVHet vuurwerk in deze aflevering kwam - niet voor de eerste keer - veel meer van de jury dan wel van de kandidaten. Wat zelfs niet geheel onlogisch is wanneer je Marc-Marie Huijbreghts en Gert Verhulst samen zet. Beide heren zagen overigens vanop de eerste rij Jelle Vossen scoren, Lieven Scheire bevestigen en Lauren Versnick ten ondergaan aan de hoge verwachtingen.

4 reacties

 • Robert DE REU

  2 jaar geleden
  Gisteren en vandaag wat een flauwe commentaar over Lauren, wat heeft dit meisje misdaan, ja ze is de dochter van, moet toch iemands dochter zijn, en wat sommigen haar snoetje noemen, wel ze is een mooie vrouw die haar Universitaire studies heeft afgerond ( en nee ik ben geen fan van haar maar zeg gewoon wat de meesten ook weten ).
 • Dimitri Maes

  2 jaar geleden
  Ik denk niet dat we de zelfde schow hebben gezien. Alles was zo en zo.
 • Anne Kastelijns

  2 jaar geleden
  Verrast van de voetballer! Maar zeer mooi dat hij die Lauren naar huis stuurde, waarom die meespeelde is me een raadsel. De dochter van..of een "mooi" snoetje volgens sommige onwetenden, zijn nog geen zekerheid voor intelligentie, verre van!
 • Elly Evers

  2 jaar geleden
  Dit programma is niet meer grappig,de “ mopjes” komen meer en meer ingestudeerd over.
 1. SOAPCHECK. Tine Priem stapt in het huwelijksbootje en is dit het definitieve einde van Frank en Simonneke?
  TV
  1

  SOAPCHECK. Tine Priem stapt in het huwelijks­boot­je en is dit het definitie­ve einde van Frank en Simonneke?

  Of het nu ‘Familie’, ‘Thuis’, ‘Neighbours’ of ‘Sturm Der Liebe’ is: het merendeel van de Vlamingen heeft wel een vaste afspraak met hun favoriete soap. Om tussen de uitzendingen door niet op uw honger te blijven zitten, houden wij de vinger aan de pols in soapland. Want niet alleen op de set, maar ook achter én naast het scherm valt er veel te beleven. Ontdek het elke week in onze soapcheck.
 2. GEZIEN? ‘Da’s dikke liefde’: “We begonnen zowaar heimwee te krijgen naar Sonja Kimpen”
  PREMIUM
  TV
  10

  GEZIEN? ‘Da’s dikke liefde’: “We begonnen zowaar heimwee te krijgen naar Sonja Kimpen”

  Op sociale media liep het niet bepaald warm toen ‘Da’s dikke liefde’ werd voorgesteld. In dat nieuwe Play4-programma begeleiden seksuologe Lotte Vanwezemael (29) en huisarts Servaas Bingé (42) vier koppels naar een gezonder en dus ook slanker leven. “Niet meer van deze tijd”, oordeelde Twitter. Klopt de kritiek? Of is ‘Da’s dikke liefde’ toch meer dan het zoveelste programma over afvallen?