VIER
Volledig scherm
© VIER

De jury zorgt voor vuurwerk en de hoge druk nekt kandidaat in ‘De Slimste Mens’

TVHet vuurwerk in deze aflevering kwam - niet voor de eerste keer - veel meer van de jury dan wel van de kandidaten. Wat zelfs niet geheel onlogisch is wanneer je Marc-Marie Huijbreghts en Gert Verhulst samen zet. Beide heren zagen overigens vanop de eerste rij Jelle Vossen scoren, Lieven Scheire bevestigen en Lauren Versnick ten ondergaan aan de hoge verwachtingen.

4 reacties

 • Robert DE REU

  1 jaar geleden
  Gisteren en vandaag wat een flauwe commentaar over Lauren, wat heeft dit meisje misdaan, ja ze is de dochter van, moet toch iemands dochter zijn, en wat sommigen haar snoetje noemen, wel ze is een mooie vrouw die haar Universitaire studies heeft afgerond ( en nee ik ben geen fan van haar maar zeg gewoon wat de meesten ook weten ).
 • Dimitri Maes

  1 jaar geleden
  Ik denk niet dat we de zelfde schow hebben gezien. Alles was zo en zo.
 • Anne Kastelijns

  1 jaar geleden
  Verrast van de voetballer! Maar zeer mooi dat hij die Lauren naar huis stuurde, waarom die meespeelde is me een raadsel. De dochter van..of een "mooi" snoetje volgens sommige onwetenden, zijn nog geen zekerheid voor intelligentie, verre van!
 • Elly Evers

  1 jaar geleden
  Dit programma is niet meer grappig,de “ mopjes” komen meer en meer ingestudeerd over.
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Hoe is het nog met Jana en Philippe uit Blijven Slapen? "Pak gewoon uw tandenborstel mee en kom af!"
  Play
  Blijven Slapen

  Hoe is het nog met Jana en Philippe uit Blijven Slapen? "Pak gewoon uw tandenbor­stel mee en kom af!"

 2. Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge
  Play
  Camping Coppens

  Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge