VTM
Volledig scherm
© VTM

“De jongens zijn écht heel goed”: zoektocht naar de nieuwe Klaasje start op 11 september

TVWordt het een meisje… of niet? Dat is de vraag in ‘K2 zoekt K3'. Vanaf zaterdag 11 september gaat Vlaanderen bij VTM op zoek naar een opvolger van Klaasje. En dat hoeft voor het eerst niet noodzakelijk een meisje te zijn. 

9 reacties

 • Brenda bajramovski

  2 maanden geleden
  Qua uiterlijk en stem zijn er 2 die me echt aanspreken Amy en Giana. Passen perfect bij K3.
 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Allei, vtm is weer vertrokken voor een wekenlang rommelprogramma. Niveau, niveau, niveau: dat woord kennen ze daar niet
 • Lucas Vissers

  2 maanden geleden
  K3 moet een meisjesgroep blijven ! Zo niet, is het einde nabij !
 • Ben Eykenbos

  2 maanden geleden
  Stop met al dat gender gedoe... k3 is een meisjes groep en moet een meisjes groep blijven anders zal het vlug gedaan zijn.
 • Debbie Groeneveld

  2 maanden geleden
  Doe nu maar gewoon die Julia (een knappe blonde Nederlandse) en laat die hele show voor de rest maar zitten. Al zou die Amy ook wel mooi bij Hanne en Marthe staan (maar dan zouden het 3 Belgen zijn & dat mag waarschijnlijk toch niet)
 1. Justine Vanhulle uit ‘K2 zoekt K3’: “Of ik mijn haar zou blonderen voor K3? Direct!”

  Justine Vanhulle uit ‘K2 zoekt K3’: “Of ik mijn haar zou blonderen voor K3? Direct!”

  Wie wordt het nieuwe K3’tje? Het antwoord op die vraag komt steeds dichterbij. Nu zaterdag starten de eerste studioshows met de twaalf overgebleven kandidaten. Voor Justine Vanhulle (24) kan haar inschrijving sowieso al niet meer stuk. De West-Vlaamse schreef zich zonder al te veel verwachtingen in. “Ja, die auditie was mijn allereerste optreden ooit. Het was waanzin”, vertelt ze. “Ik zou er echt alles aan doen om naast Marthe en Hanne op een podium te staan.”
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.