VTM
Volledig scherm
© VTM

“De jongens zijn écht heel goed”: zoektocht naar de nieuwe Klaasje start op 11 september

TVWordt het een meisje… of niet? Dat is de vraag in ‘K2 zoekt K3'. Vanaf zaterdag 11 september gaat Vlaanderen bij VTM op zoek naar een opvolger van Klaasje. En dat hoeft voor het eerst niet noodzakelijk een meisje te zijn. 

9 reacties

 • Brenda bajramovski

  1 jaar geleden
  Qua uiterlijk en stem zijn er 2 die me echt aanspreken Amy en Giana. Passen perfect bij K3.
 • patrick de bock

  1 jaar geleden
  Allei, vtm is weer vertrokken voor een wekenlang rommelprogramma. Niveau, niveau, niveau: dat woord kennen ze daar niet
 • Lucas Vissers

  1 jaar geleden
  K3 moet een meisjesgroep blijven ! Zo niet, is het einde nabij !
 • ben eykenbos

  1 jaar geleden
  Stop met al dat gender gedoe... k3 is een meisjes groep en moet een meisjes groep blijven anders zal het vlug gedaan zijn.
 • Debbie Groeneveld

  1 jaar geleden
  Doe nu maar gewoon die Julia (een knappe blonde Nederlandse) en laat die hele show voor de rest maar zitten. Al zou die Amy ook wel mooi bij Hanne en Marthe staan (maar dan zouden het 3 Belgen zijn & dat mag waarschijnlijk toch niet)
 1. Axel Daeseleire deelt opnieuw geld uit in ‘Erfgenaam Gezocht’: “Ik noem mezelf een handige herverdeler”
  Play
  Showbits
  10

  Axel Daeseleire deelt opnieuw geld uit in ‘Erfgenaam Gezocht’: “Ik noem mezelf een handige herverde­ler”

  In het nieuwe seizoen van ‘Erfgenaam Gezocht’ pakt Axel Daeseleire opnieuw uit met enkele straffe cases over verloren gewaande erfgenamen. Mensen die zonder het te weten recht hebben op een aardige som geld. Het totale bedrag loopt op tot 500 miljoen euro, geld dat anders op rekening van de Belgische staat zou belanden. Daarvoor moet Axel wel gaan graven in het verleden van families. “En daarbij waag je je wel eens op glad ijs”, vertelt hij aan Desna in een nieuwe Showbits.
 2. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 3. Waarom komen er zo weinig bekende koppen naar ‘De tafel van vier’? “Ze zouden dat ouderwetse systeem beter afschaffen”
  PODCAST

  Waarom komen er zo weinig bekende koppen naar ‘De tafel van vier’? “Ze zouden dat ouderwetse systeem beter afschaffen”

  Hoe komt het toch dat er zo weinig bekende Vlamingen opduiken in de Play4-talkshow ‘De tafel van vier’? In een nieuwe aflevering van de HLN-podcast ‘De mediawatchers’ geven journalist Mark Coenegracht en Showbits-gezicht Desna Lespinoy tekst en uitleg. “De zenders maken gebruik van een bonnetjessysteem”, klinkt het. “Zij vaardigen alleen een bekende kop af als in ruil een even bekende kop een tegenprestatie levert. VTM kan Tom Waes bijvoorbeeld voor iets gebruiken, maar dan moeten ze wel zelf Koen Wauters naar de openbare omroep sturen.” Volgens het duo is dat ouderwetse systeem achterhaald. “Ze zouden het beter afschaffen.” Luister naar de hele aflevering van de HLN-podcast ‘De Mediawatchers’ hierboven.