Voor De Ideale Wereld is het duidelijk: Jejoen Bontinck is geradicaliseerd door de jury van 'Move like Michael Jackson'.
Volledig scherm
Voor De Ideale Wereld is het duidelijk: Jejoen Bontinck is geradicaliseerd door de jury van 'Move like Michael Jackson'. © VIER

De Ideale Wereld: "Jejoen Bontinck geradicaliseerd tijdens verdict jury"

VideoIn het tweede deel van zijn zoektocht naar de 'jadicalisejing' van Jejoen Bontinck, heeft het satirische VIER-programma 'De Ideale Wereld' zijn antwoorden gevonden. Bontinck is geradicaliseerd door de jury van het dansprogramma 'Move Like Michael Jackson', klinkt het.

  1. Lies Vandenberghe en Stijn Vlaeminck praten jubileumeditie van ‘Kristallen Fiets’ aan elkaar
    TV

    Lies Vandenberg­he en Stijn Vlaeminck praten jubileume­di­tie van ‘Kristallen Fiets’ aan elkaar

    VTM-sportankers Lies Vandenberghe en Stijn Vlaeminck verlaten vanavond voor even de vertrouwde omgeving van de VTM Nieuwsset om de jubileumeditie van de 'Kristallen Fiets', zowat de 'Gouden Schoen' van de Belgische wielerwereld, in goede banen te leiden. Omwille van de huidige corona-maatregelen wordt het geen klassiek VIP-gala, maar wel een feestelijke uitreiking van awards in aanwezigheid van alle protagonisten, zij het in een covidsafe omgeving. De organisatoren van de 'Kristallen Fiets' hebben bovendien een straffe verrassingsgast weten vast te leggen.