AP
Volledig scherm
© AP

De grote ‘Game Of Thrones’-dodenquiz: weet jij nog hoe deze personages aan hun eind kwamen?

TVHet zit erop voor ‘Game Of Thrones’, acht jaar lang één van de populairste reeksen op tv, en zonder twijfel ook één van de meest dodelijke voor de personages.

11 reacties

 • Shana Bonny

  2 jaar geleden
  Ik vind de dood van khal drogo de fout van die gast die met hem vocht, als hij die wonde niet had opgelopen was die heks er nooit bij moeten komen en had dany hem uit eindelijk niet moeten doden
 • Pieter Talboom

  2 jaar geleden
  Dieter het gaat over Olenna Tyrell in vraag 8. Ik had enkel de dood van khal drogo fout. Ja Dany vermoordt hem eigenlijk, maar vind toch dat de heks een correcter antwoord is. Strikvraag.
 • Kevin De Veirman

  2 jaar geleden
  20/20... vanzelfsprekend! Zo’n topserie blijft je bij! Valar morghulis
 • Michelle Wynants

  2 jaar geleden
  20/20 zo een makkelijke quiz
 • Kirsten Mercelis

  2 jaar geleden
  Dieter Leemans, het gaat niet over Margaery Tyrell maar over Myrcella Baratheon.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Hanne en Marthe delen eerste Golden Ticket uit en twee jongens halen hoge scores: bekijk hier alle audities uit ‘K2 zoekt K3'
  Play
  TV
  18

  Hanne en Marthe delen eerste Golden Ticket uit en twee jongens halen hoge scores: bekijk hier alle audities uit ‘K2 zoekt K3'

  Dertien Vlaamse en Nederlandse jongens en meisjes gaven zaterdagavond het beste van zichzelf om de plek van Klaasje in te nemen in de tweede auditieronde van ‘K2 zoekt K3'. Naast de kijk- en luisterbox kregen de kijkers dit keer voor het eerst de reacties van Hanne & Marthe te zien in de gouden box. De K3'tjes deelden op het einde van de aflevering bovendien voor het eerst een Golden Ticket uit. Wij zetten alle audities op een rijtje, en dit keer vielen vooral de performances van de jongens op.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 3. Achter de schermen bij ‘Onder Vuur’: “Louis Talpe is een beetje de Tom Cruise van België”
  PREMIUM
  TV
  2

  Achter de schermen bij ‘Onder Vuur’: “Louis Talpe is een beetje de Tom Cruise van België”

  Een kleine week geleden lanceerde Eén met ‘Onder vuur’ een nieuwe fictiereeks die vast over de tongen zal gaan. De serie volgt het reilen en zeilen van de Oostendse brandweerpost Oosteroever. Het minste wat je van de eerste aflevering kan zeggen, is dat ze je naar het puntje van je stoel dwingt. Een plek waar je de komende weken nog wel vaker zal vertoeven, is onze gok. Want: aan suspense geen gebrek. En aan actiescènes in het heetst van de strijd ook al niet. Maar… hoe dóen ze dat, vuur maken ‘voor de lol’?
 4. Carrie Bradshaw en Mr. Big zoenen passioneel in eerste beelden van ‘Sex and the City’-reboot
  Play
  TV

  Carrie Bradshaw en Mr. Big zoenen passioneel in eerste beelden van ‘Sex and the Ci­ty’-re­boot

  Tv-zender HBO heeft de eerste beelden gedeeld van de reboot van ‘Sex and the City’. In een korte trailer van aankomende producties van de zender is onder meer te zien dat het hoofdpersonage Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) haar man Mr. Big (Chris Noth) een innige knuffel en een passionele zoen geeft. De beelden wakkeren de hoop onder fans op een liefdevolle verzoening van het koppel meteen weer aan.