De broers Azimi dopen de nieuwe Rolls Royce van Salar.
Volledig scherm
De broers Azimi dopen de nieuwe Rolls Royce van Salar. © RV

De Gelukzoekers, aflevering 3: "Champagne drinken tussen al dit speelgoed. Hier word je toch gelukkiger van?" De broers Azimi dopen een nieuwe Rolls Royce

Salar Azimi doopt zijn nieuwe Rolls Royce met champagne. Daisy Pluym vertelt over haar liefde voor Jan Trappeniers. En feest voor Peter Van den Berghe: hij viert zijn verjaardag bij zijn goede vriend en miljonair Henry in Oeganda.

20 reacties

 • Marc Van Holsbeke

  3 jaar geleden
  diene Annemans kan op ne mens zijn zenuwen werken !!! afvoeren !!!!!!
 • Caroline Bex

  3 jaar geleden
  Met geld kan je geen klasse kopen...
 • Guy Lavrijssen

  3 jaar geleden
  Ik zou mijn geld niet in ijzer investeren,ik zou er vastgoed van kopen in de caraiiben en zou er heel de winter zitten !
 • LYDIA WILLEKENS HUYGENS

  3 jaar geleden
  Ik walg van die mensen, die vb het geld over hun wagens spuiten.met dat geld kunnen.ze minderbedeelden een beetje helpen. Trouwens geluk koop je niet met geld.hopelijk vallen ze es van hun luxetoren.geef mij maar een gewoon simpel leven met net dat wat ik nodig heb, de rest is bijzaak.
 • Roger cos

  3 jaar geleden
  Is het bij die twee broers uit Iran dat de Politie alsook de diensten van de bijzondere belasting zijn binnen gevallen ? Dit zal wel niet geweest zijn om een glaasje champagne te komen drinken ;)
 1. Maandag start telenovelle ‘Lisa’: “Ik heb hiervoor mijn sociaal leven een jaar op pauze gezet”
  Play
  TV

  Maandag start telenovel­le ‘Lisa’, bekijk hier al de begingene­riek: “Ik heb hiervoor mijn sociaal leven een jaar op pauze gezet”

  Maandag start op VTM de langverwachte nieuwe telenovelle ‘Lisa’, een spannend en romantisch verhaal over de creatieve, verlegen Lisa die het wil maken in de marketingwereld, maar gedwarsboomd wordt door haar zus. “Ik hoop dat de serie een even groot succes wordt als ‘Sara’’, zegt hoofdrolspeelster Tinne Oltmans (28). “We brengen in elk geval héél veel warmte en liefde.”
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"