Sam Gooris en kroost (Kelly Pfaff, Kenji, Shania,) gaan op vakantie voor 'Expeditie Gooris', een gloednieuw reisprogramma op VTM2.
Volledig scherm
Sam Gooris en kroost (Kelly Pfaff, Kenji, Shania,) gaan op vakantie voor 'Expeditie Gooris', een gloednieuw reisprogramma op VTM2. © VTM

De familie Gooris trekt er binnen twee weken samen op uit in ‘Expeditie Gooris’

TVVanaf 12 oktober gaan Sam Gooris, echtgenote Kelly Pfaff, dochter Shania en zoon Kenji op roadtrip. In ‘Expeditie Gooris’ trekt het gezin voor het eerst samen de wereld in en reizen ze naar bestemmingen die voor hen een speciale betekenis hebben.

14 reacties

 • Viviane Vogels

  1 jaar geleden
  Ik volg het en kan me ermee identificeren. Ik voedde sinds baby mijn 2 kinderen , een zoon en een dochter, alleen op. Heel erg hard werken moest ik doen zonder alimentatie. Maar de leifdevolle band was om zo steviger! Maar snel zijn ze groot en vliegen uit. En dat doet pijn! De jongeren verstaan dat niet want zij beginnen aan hun eigzn leven waar ze ook zeker recht op hebben. Het leven vn de ouders verandert abrupt. Moeilijke tijd om dat te verwerken en te doorkomen. Een heel ander leven!
 • sylvain roobaert

  1 jaar geleden
  Zeker niet voor ons en dan om de 20 minuten nog maar eens reclameblokken van 7 a 8 minuten , kunnen ze bij vtm geen betere programma,s meer ma
 • eli bosch

  1 jaar geleden
  En dan een jobke voor Shania en Kenji. VRT is al afgevallen waar ik nooit meer naar kijk. Straks VTM ook nog. Gelukkig is er nog Play4 met programma's uit Australië.
 • Patrick Verbelen

  1 jaar geleden
  Beseffen ze bij VTM wel dat ze langzaam maar zeker al hun kijkers wegjagen. Puur een kindertuin is het daar met hun entertainment.
 • patrick de bock

  1 jaar geleden
  Ze doen maar, de puiten doen ook, zeggen ze bij ons. Kijken zal ik zeker niet. Behalve het vrt-nieuws zijn er weinig programma’s die ik echt niet wil missen. Steeds meer vtm-achtige rommel op de meeste zenders
 1. Axel Daeseleire deelt opnieuw geld uit in ‘Erfgenaam Gezocht’: “Ik noem mezelf een handige herverdeler”
  Play
  Showbits
  9

  Axel Daeseleire deelt opnieuw geld uit in ‘Erfgenaam Gezocht’: “Ik noem mezelf een handige herverde­ler”

  In het nieuwe seizoen van ‘Erfgenaam Gezocht’ pakt Axel Daeseleire opnieuw uit met enkele straffe cases over verloren gewaande erfgenamen. Mensen die zonder het te weten recht hebben op een aardige som geld. Het totale bedrag loopt op tot 500 miljoen euro, geld dat anders op rekening van de Belgische staat zou belanden. Daarvoor moet Axel wel gaan graven in het verleden van families. “En daarbij waag je je wel eens op glad ijs”, vertelt hij aan Desna in een nieuwe Showbits.
 1. Nicolas uit ‘The Sky is the Limit’ was bijna failliet, maar deelt nu zijn geheim: “Als je doet wat ik doe, word je rijk”
  Play
  Showbits
  13

  Nicolas uit ‘The Sky is the Limit’ was bijna failliet, maar deelt nu zijn geheim: “Als je doet wat ik doe, word je rijk”

  Nicolas De Bruyn (35) is een opmerkelijke nieuwkomer in ‘The Sky is the Limit’. Hij stampte een eigen fitnessketen uit de grond en bouwt het grootste wellnesscentrum van het land. Maar hij wil ook het geheim van veel geld verdienen, delen met iedereen via zijn Business Academy. “Ik geloof dat iedereen rijk kan worden. Als je doet wat ik doe, word je rijk”, belooft hij aan Senne in een nieuwe Showbits.
 2. Prijs gevelstenen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?
  Livios

  Prijs gevelste­nen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?

  De prijzen van bouwmaterialen stijgen al een hele tijd sterk door. Eerst vanwege de grote vraag en het beperkte aanbod tijdens de coronacrisis, daarna mede door de oorlog in Oekraïne. Bouwsite Livios vroeg aan Jean-Pierre Waeytens, gedelegeerd bestuurder van de Bouwunie, hoe de prijzen van bouwmaterialen zullen evolueren en of er tips zijn om toch te besparen.