Jonas Van Geel als 'Benny De Kabouter', Xena de zingende hond en Baba Yega
Volledig scherm
PREMIUM
Jonas Van Geel als 'Benny De Kabouter', Xena de zingende hond en Baba Yega © VTM

De ene heeft 61 miljoen views op YouTube, de andere is gestopt: zo gaat het nog met deze legendarische kandidaten uit 'Belgium's Got Talent’

TVMaar liefst 570 acts passeerden de afgelopen zeven seizoenen van ‘Belgium’s Got Talent’ de revue. De ‘Flanman’, de hond die kon zingen en de rappende oma, bijvoorbeeld. Het zijn maar enkele van de acts die voor eeuwig op ons netvlies gebrand staan. Nu vanavond opnieuw een winnaar wordt gekroond, kijken we hoe het nu nog met de opvallendste kandidaten gaat. “Hoe ouder en lelijker ik word, hoe meer succes ik heb.”

0 reacties

 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.
 1. RECENSIE. ‘Peacemaker’: “‘Absurd’ en ‘debiel’ stonden bovenaan de briefing”
  TV

  RECENSIE. ‘Peacemaker’: “‘Absurd’ en ‘debiel’ stonden bovenaan de briefing”

  “Vrede is mijn prioriteit, maakt niet uit hoeveel mannen, vrouwen en kinderen ik ervoor moet kapotmaken”. De kans is groot dat Peacemaker niet uw favoriete personage uit ‘The Suicide Squad’ was. Hij is te dom om te helpen donderen en te gewelddadig om ‘een goeie’ te zijn. Maar in ‘Peacemaker’, de spin-off serie op Streamz, is de definitie van ‘held’ zo rekbaar als een elastisch pakje. Streamen of skippen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.