Hanne en Marthe zorgen meteen voor een verassing van formaat voor de deelnemers.
Volledig scherm
Hanne en Marthe zorgen meteen voor een verassing van formaat voor de deelnemers. © VTM

De eerste jongens wagen hun kans en Hanne en Marthe zorgen meteen voor grote verrassing: bekijk hier alle audities uit ‘K2 zoekt K3'

TVWordt het weer een meisje, of toch voor het eerst een jongen? De ultieme zoektocht naar een opvolger van Klaasje is nu echt van start gegaan. Tijdens de eerste auditieronde zaterdagavond op VTM waagden 16 kandidaten hun kans met een zelfgekozen K3-liedje. Zo probeerden ze Natalia en Samantha Steenwijk in de hoorjury, Ingeborg en Gordon in de kijkjury én de 100-koppige publieksjury in de studio te overtuigen. En - zo bleek aan het einde van de aflevering - ook Hanne en Marthe spelen een belangrijke rol.

35 reacties

 • Linet Vanhoornweder

  1 maand geleden
  Gordon let op he taal er kijken kinderen mee
 • herman huyben

  1 maand geleden
  Het moet en zal een jongen zijn, dat is al maanden duidelijk.
 • Marc Van Den Berghe

  1 maand geleden
  Julia is de beste.
 • MARLEEN WAUBEN

  1 maand geleden
  Het moet een Nederlander zijn en het moet een jongen zijn. Daarom kijk ik niet.
 • robert van nuffel

  1 maand geleden
  wat een circus gewoon poen pakerij
 1. Gert Verhulst reageert op kritiek ‘K2 zoekt K3': “Ik heb jongens gezien die meteen tussen Marthe en Hanne kunnen staan”
  Play

  Gert Verhulst reageert op kritiek ‘K2 zoekt K3': “Ik heb jongens gezien die meteen tussen Marthe en Hanne kunnen staan”

  Nog één dag nagelbijten en dan start ‘K2 zoekt K3' op VTM. Het programma van het najaar gaat al weken over de tongen, niet in het minst op sociale media. Gert Verhulst snoert de criticasters alvast de mond en sluit na de eerste opnames zeker niet uit dat er een mannelijk K3'tje bijkomt. En Gert doet ook nog enkele andere opvallende uitspraken in deze nieuwe Showbits met Jarne en Senne.
 2. Hartsvriendinnen Klaasje en Lauren over hun K3-avontuur: “Het is een rijdende trein waar je niet af kunt”
  PREMIUM
  Showbizz

  Hartsvrien­din­nen Klaasje en Lauren over hun K3-avon­tuur: “Het is een rijdende trein waar je niet af kunt”

  Zaterdagavond start met ‘K2 zoekt K3' de grote zoektocht naar een opvolger voor Klaasje (26). “Ik heb heel veel aan K3 te danken, maar ik zoek meer diepgang in mijn leven”, zegt ze. Of haar beste vriendin en voormalige finaliste van ‘K3 zoekt K3' Lauren De Ruyck (26) haar plaats zou willen innemen? “Nee, geen seconde”, aldus Lauren, in een uniek dubbelgesprek over hun hechte band, hun K3-ervaringen en een mogelijke mannelijke opvolger voor Klaasje. “Hadden we samen in K3 gezeten, dan waren we mekaar misschien beu gezien.”