Een beeld uit de eerste aflevering van 'Erfgenaam Gezocht'
Volledig scherm
Een beeld uit de eerste aflevering van 'Erfgenaam Gezocht' © VTM

De beste momenten uit de eerste aflevering van ‘Erfgenaam Gezocht’: “Dit raakt mij écht”

TVIn het gloednieuwe VTM-programma ‘Erfgenaam Gezocht’ gaat Axel Daeseleire elke week op zoek naar de rechtmatige eigenaars van erfenissen. In deze eerste aflevering mocht hij al meteen goed nieuws brengen aan de erfgenamen van Maria Cordie: “Ik denk dat ik goed nieuws heb voor jullie." 

1 reactie

 • Michel Vandewiele

  3 weken geleden
  Een zeer goed boeiend programma kijk al uit naar het volgende, Axel doet dat fantastisch ! 1000 x beter dan mr Coppens zijn quiz. goed ze dat afgevoerd hebben.
 1. Tv-chef Loïc Van Impe weet wat z’n sterke kanten zijn: “Een eigen restaurant, maar voor een ster heb ik niet het talent”
  PREMIUM
  TV
  1

  Tv-chef Loïc Van Impe weet wat z’n sterke kanten zijn: “Een eigen restaurant, maar voor een ster heb ik niet het talent”

  Tv-kok Loïc Van Impe (28) mag opnieuw in de kookpotten roeren chez VTM. In ‘Loïc: Tussen 2 Vuren’ neemt hij het op tegen topchefs. Loïc zal zich – zelfs zonder koksopleiding – niet laten kennen. “De duels spelen zich af in mijn keuken. Handig: zo weet ík tenminste alles staan.” Een gesprek over mentale rust, een eigen sterrenzaak en fishsticks met spinazie.
 1. Kraanmachi­nist Evi kaffert knoeiende werkman uit vanuit haar cabine: "No! Afblijven!"
  Play
  Lady Bouwers

  Kraanmachi­nist Evi kaffert knoeiende werkman uit vanuit haar cabine: "No! Afblijven!"

 2. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam