Volledig scherm
© Photo News

Davy Brocatus maakt zijn tv-comeback in ‘Dancing With The Stars’: "Elke week andere look én bril"

TVDavy Brocatus (47) is back. Zeven jaar na 'Sterren op de dansvloer' tekent de ballroomkampioen vanaf morgen present als jurylid in 'Dancing with the Stars'. Even streng maar rechtvaardig als toen, én even keurig uitgedost. "Verwacht je elke aflevering aan een ander kostuum en andere bril, maar mijn ongezouten mening blijft dezelfde."

3 reacties

 • Rudi De Groof

  1 jaar geleden
  Ik vond die voorrondes vroeger veel beter. Dat was vaak lachen met mensen die er niets van bakten. Blijkbaar is 'lachen met' nu verboden. Het moet nu allemaal 'emo-TV' zijn. De doos 'kleenex' moet nu klaar staan, en als je een beperking hebt, of over een trauma komt zingen, heb je zowiezo extra bonuspunten. De jury krijgt vaak 'kippenvel', wel ik ook van dit programma, maar niet voor dezelfde redenen...
 • Michel Van der Hoydowch

  1 jaar geleden
  Net nu we moeten zuinig zijn met teveel polluërende kledij maakt hij reclame om dagelijks in het nieuw te kleden. Al van milieuproblemen gehoord ?
 • Bert Boedts

  1 jaar geleden
  brocatus ,wat doet die man feitelijk ,buiten bv zijn, wees pretentieus en je komt in de media ,ik dacht eerst eigenaar van een rommelmarktkraam " brocantus"
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"