Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Davy Brocatus maakt zijn tv-comeback in ‘Dancing With The Stars’: "Elke week andere look én bril"

TVDavy Brocatus (47) is back. Zeven jaar na 'Sterren op de dansvloer' tekent de ballroomkampioen vanaf morgen present als jurylid in 'Dancing with the Stars'. Even streng maar rechtvaardig als toen, én even keurig uitgedost. "Verwacht je elke aflevering aan een ander kostuum en andere bril, maar mijn ongezouten mening blijft dezelfde."

3 reacties

 • Rudi De Groof

  3 jaar geleden
  Ik vond die voorrondes vroeger veel beter. Dat was vaak lachen met mensen die er niets van bakten. Blijkbaar is 'lachen met' nu verboden. Het moet nu allemaal 'emo-TV' zijn. De doos 'kleenex' moet nu klaar staan, en als je een beperking hebt, of over een trauma komt zingen, heb je zowiezo extra bonuspunten. De jury krijgt vaak 'kippenvel', wel ik ook van dit programma, maar niet voor dezelfde redenen...
 • Mich Vanderhoydonck

  3 jaar geleden
  Net nu we moeten zuinig zijn met teveel polluërende kledij maakt hij reclame om dagelijks in het nieuw te kleden. Al van milieuproblemen gehoord ?
 • Bert Boedts

  3 jaar geleden
  brocatus ,wat doet die man feitelijk ,buiten bv zijn, wees pretentieus en je komt in de media ,ik dacht eerst eigenaar van een rommelmarktkraam " brocantus"
 1. "Ik heb toch al meer dan 20.000 euro uitgegeven": zo verslavend kan plastische chirurgie zijn
  Play
  TV
  12

  "Ik heb toch al meer dan 20.000 euro uitgegeven": zo verslavend kan plastische chirurgie zijn

  Een borstvergroting, neuscorrectie of butt lift. Hoe groot is het taboe in Vlaanderen nog? Daarover gaat de nieuwe docureeks op Streamz: ‘Chasing Beauty: Perfectie te koop?’, van dezelfde makers als ‘OnlyFans: de Naakte Vlaamse Waarheid’. Negen jonge vrouwen en mannen laten zich volgen in hun zoektocht naar de ideale schoonheid. Hoeveel kost het? Is het gevaarlijk? Zouden ze het opnieuw doen? Senne spreekt met Jelena Topalovic uit ‘De Bachelor’ en Diaz Pena Verlez uit ‘Ex on the Beach’. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 2. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 1. Streamen op kindermaat: zo houdt u uw kroost nog een tijdje zoet
  TV

  Streamen op kindermaat: zo houdt u uw kroost nog een tijdje zoet

  De laatste loodjes van de zomervakantie wegen traditioneel het zwaarst. Kinderen die het nieuwe schooljaar voelen aankomen, baloriger worden en er nog alles willen uithalen wat erin zit. Zit u als ouder echter op uw tandvlees? Raken uw kleinsten stilaan uitgespeeld? En gaat het op de koop toe misschien nog regenen waardoor ook buiten ravotten in het gedrang komt? Dan hebben wij enkele tv-tips verzameld om uw kinderen content te houden. En - als het u uitkomt - waar u misschien ook zelf van kunt meegenieten. Van de Belgisch geregisseerde ‘Ms. Marvel’ op Disney+ tot de Vlaamse natuurdocu ‘Hallo Wereld!’ op Streamz. Streamen op kindermaat is plezant voor het ganse gezin.