Vlaanderen heeft 'Blind Getrouwd'-deelnemer Dave Casteleyn massaal in de armen gesloten.
Volledig scherm
PREMIUM
Vlaanderen heeft 'Blind Getrouwd'-deelnemer Dave Casteleyn massaal in de armen gesloten. © VTM

Dave uit ‘Blind Getrouwd’ reageert op de vele kritiek die Hanne krijgt: “Je kan de realiteit niet onder stoelen of banken steken”

TV“Als dat huwelijk met Hanne op de klippen loopt, mag hij altijd eens bij mij komen aankloppen.” De liefdesverklaringen op sociale media aan het adres van Dave Casteleyn (33) uit ‘Blind Getrouwd’ zijn intussen niet meer op twee handen te tellen. De fanbasis van de politieambtenaar lijkt elke zondagavond alleen maar groter te worden, net als de kritiek op z’n echtgenote Hanne De Vuyst (31). Die vindt hij niet geheel onterecht. “Ik moet me vaak verantwoorden en verdedigen en dat is zeker niet altijd evident.”

33 reacties

 • Bart Standaert

  10 maanden geleden
  Ik vind dit artikel wel raar. Ik vind dat Hanne teveel kritiek krijgt. Ik vind juist dat hij geen moeite wil doen om degelijk te communiceren. Ik denk dat hij op mannen valt. Dat was duidelijk bij de samenkomst van de drie koppels.
 • Carine Van den eede

  10 maanden geleden
  Dit koppel zorgt mee voor de sensatie dat VTM wil,opvallend hoe alle koppels verschillend zijn die zijn bewust zo gekozen enkel de kijkcijfers tellen bij deze zender
 • Loesje Vranken

  10 maanden geleden
  Dave klapt volledig toe bij Hanne.Waarom? Hij kan en mag zichzelf niet zijn.Tateren,tateren, als hij iets zegt breekt ze hem volledig af. Gevolg : je zegt niks meer.Waarom zulke egoistische vrouw gescreend.Een trauma loop je op +een hoofd om te ontploffen.Hanne moet dringend leren om eens te luisteren wat een ander te zeggen heeft+mensen niet met de grond gelijk maken. Bij elke man zal zij hetzelfde doen,haar wil is wet en o wee kom je met iets anders af. Direct scheiden is de helende oplossing.
 • Jennifer Peeters

  10 maanden geleden
  Hanne doet haar uiterste best. Maar als je man niks wil zeggen of afkomt met ‘het moet binnenkomen’ of ‘ik probeer met muziek te communiceren' dan gaat HIJ duidelijk in de fout. Ik vraag me af waarom Dave meedoet aan dit programma. Wil meneer misschien een BV worden?
 • Martine Esprit

  10 maanden geleden
  Hanne was blijkbaar gebuisd vr psychologie. Met bezoek aan tafel bloeide hij open. Conclusie: hij kan zichzelf niet zijn bij haar. En haar gepush, doet hem nog meer dichtklappen.