Daphne Paelinck : als Christine met baby na de bevalling in 'Thuis'.
Volledig scherm
PREMIUM
Daphne Paelinck : als Christine met baby na de bevalling in 'Thuis'. © VRT

Daphne Paelinck uit ‘Thuis’ had ook zelf een complexe zwangerschap: “Ik leef niet op een roze wolk en die zal ook niet meer komen”

TVHet 27ste seizoen van ‘Thuis’ start deze avond deels op de materniteit, waar Christine te vroeg is bevallen van haar tweeling: Jaan en het sterrenkindje Finn. Maar net zoals haar personage kende ook Daphne Paelinck (33) een zwangerschap met complicaties. Haar dochter Mae werd deze zomer 10 weken te vroeg geboren. “Van de bevalling herinner ik me niet zoveel”, vertelt de actrice in dit gesprek over de afgelopen zware periode, terwijl producer Hans Roggen al een tipje van de ‘Thuis’-sluier oplicht: “Het wordt een memorabele aflevering.”

1 reactie

 • Sabine Van de Kerkhove

  3 maanden geleden
  Dat is het leven zeker, bestaat al jaren. Maar wij hadden geen gsm om rond te sturen en wat gebeurde bleef binnenshuis, of straat- dorp. Ieder huisje heeft zijn kruisje.
 1. ‘Dancing With The Stars’ van start op 4 december, inclusief twee specials tijdens de feestdagen
  TV

  ‘Dancing With The Stars’ van start op 4 december, inclusief twee specials tijdens de feestdagen

  Vanaf 4 december gaat Play4 opnieuw op zoek naar de best dansende BV in een derde seizoen van ‘Dancing With The Stars’. Pieter Timmers, Nora Gharib, Jonatan Medart, Yemi Oduwale, Metejoor, Lotte Vanwezemael, Nina Derwael en Delphine van Saksen-Coburg gaan dé dansuitdaging aan. Er volgen bovendien ook twee feestelijke afleveringen met Julie Vermeire, Kat Kerkhofs, Leen Dendievel, James Cooke, Jani Kazaltzis en Ian Thomas.
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.