Marthe was erbij... als scherm!
Volledig scherm
PREMIUM
Marthe was erbij... als scherm! © VTM

Dankzij veel kunst- en vliegwerk was Marthe er toch ‘bij’ in finale ‘K2 zoekt K3': “Plots woog ze 100 kg, dat danst toch lastiger”

TVCorona spaart werkelijk niemand. Donderdag communiceerde Studio 100 dat Marthe De Pillecyn (25) van K3 positief had getest. Dat ze bij de finale van ‘K2 zoekt K3' zou zijn, stond vast. Maar hoe, dat moest een verrassing blijven. Uiteindelijk ging het via een plasmascherm. Niet bijster origineel, maar wel een huzarenstukje voor de crew, Hanne, de kandidaten en vooral Marthe zelf. “Van oortjes en micro testen tot kledingwissels en make-up: ze heeft alles zelf moeten doen.”

4 reacties

 • Freddie Lamers

  1 jaar geleden
  Stop gauw met dit uitgemolken concept. Vele mensen zullen een zucht van verlichting slaken. Begint een beetje James Bond achtige vormen aan te nemen.
 • Mireille Maes

  1 jaar geleden
  Ja top Marthe! Ik hoorde Ingeborg zeggen dat Hanne toch wel hard gewerkt had, maar Marthe uiteindelijk ook, chapeau meisje! En beterschap!
 • Davy Descan

  1 jaar geleden
  ik heb niet het gevoel dat Julia er na 5 jaar er zal de brui aan geven ;ik denk dat Julia dat maar al te graag wil ,en het zelfde van Hanne en Mahrte ;ik denk dat dat een blijvertje is en ik denk ook wel dat Julia dat beseft dat k3 niet zo maar iets is ;maar dat ze zal moeten knokken ;maar ze kan dat
 • Luc Peeters

  1 jaar geleden
  Als ze een green screen hadden gebruikt, dan waren er nog meer mogelijkheden. Het zou het programma nog iets meer bijbrengen, dan kan men praten van iets speciaals. Nu was de bedoeling goed, het kwam goed over op het scherm, maar ik had het iets specialer verwacht.
 1. “Zijn dat kleine kinderen of zo?”: ex-kandidaten ‘Boer zkt vrouw’ reageren op ruzie bij boer Raphaël
  Showbits
  15

  “Zijn dat kleine kinderen of zo?”: ex-kandidaten ‘Boer zkt vrouw’ reageren op ruzie bij boer Raphaël

  Vorige week zagen we in ‘Boer zkt vrouw’ hoe presentatrice Dina Tersago moest ingrijpen op het erf van boer Raphaël. De sterke connectie tussen hem en kandidaat Jasha zorgden bij de andere twee dames voor jaloezie. Tijdens een confrontatie bij de caravan, ontaarde het gesprek snel in een heftige ruzie. Een situatie die elke boer zou kunnen overkomen, of heeft boer Raphaël het verkeerd aangepakt? Showbits-reporter Senne sprak met ex-kandidaten Kim en William om te vragen hoe je ‘Boer zkt vrouw’ het best aanpakt.
 2. Jasha uit 'Boer zkt vrouw' reageert voor het eerst op alle drama: "Achteraf bekeken zou ik het anders aangepakt hebben”
  Showbits

  Jasha uit 'Boer zkt vrouw' reageert voor het eerst op alle drama: "Achteraf bekeken zou ik het anders aangepakt hebben”

  “Achteraf bekeken zou ik het anders aangepakt hebben”. Zo kijkt Jasha terug op het uit de hand gelopen conflict afgelopen zondag in ‘Boer zkt vrouw’. Haar twee concurrentes stapten uit het programma en lieten boer Raphaël achter op zijn erf. Deelneemster Jasha, met wie hij een onderonsje in zijn caravan had, bleef als enige over. Zij reageert nu voor het eerst op alle drama. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 1. MEDIAWATCHERS. “Hoefsmid Raphaël was drie jaar geleden zelf kandidaat in ‘Boer zkt vrouw’”
  Podcast

  MEDIAWAT­CHERS. “Hoefsmid Raphaël was drie jaar geleden zelf kandidaat in ‘Boer zkt vrouw’”

  Drama in ‘Boer zkt vrouw’. Na een uit de hand gelopen ruzie beslissen kandidaten Jolyn en Katrijn het erf van hoefsmid Raphaël te verlaten. Een nooit eerder gezien tafereel in de geschiedenis van het VTM-programma. Nochtans zou boer Raphaël het klappen van de zweep van het programma wel moeten kennen. “Hij deed drie jaar geleden zélf mee om het hart van een boerin te veroveren”, vertelt televisiejournalist Mark Coenegracht in de podcast ‘De Mediawatchers’. Luister hierboven naar de volledige aflevering.