Marthe was erbij... als scherm!
Volledig scherm
PREMIUM
Marthe was erbij... als scherm! © VTM

Dankzij veel kunst- en vliegwerk was Marthe er toch ‘bij’ in finale ‘K2 zoekt K3': “Plots woog ze 100 kg, dat danst toch lastiger”

TVCorona spaart werkelijk niemand. Donderdag communiceerde Studio 100 dat Marthe De Pillecyn (25) van K3 positief had getest. Dat ze bij de finale van ‘K2 zoekt K3' zou zijn, stond vast. Maar hoe, dat moest een verrassing blijven. Uiteindelijk ging het via een plasmascherm. Niet bijster origineel, maar wel een huzarenstukje voor de crew, Hanne, de kandidaten en vooral Marthe zelf. “Van oortjes en micro testen tot kledingwissels en make-up: ze heeft alles zelf moeten doen.”

4 reacties

 • Freddie Lamers

  2 maanden geleden
  Stop gauw met dit uitgemolken concept. Vele mensen zullen een zucht van verlichting slaken. Begint een beetje James Bond achtige vormen aan te nemen.
 • Mireille Maes

  2 maanden geleden
  Ja top Marthe! Ik hoorde Ingeborg zeggen dat Hanne toch wel hard gewerkt had, maar Marthe uiteindelijk ook, chapeau meisje! En beterschap!
 • Davy Descan

  2 maanden geleden
  ik heb niet het gevoel dat Julia er na 5 jaar er zal de brui aan geven ;ik denk dat Julia dat maar al te graag wil ,en het zelfde van Hanne en Mahrte ;ik denk dat dat een blijvertje is en ik denk ook wel dat Julia dat beseft dat k3 niet zo maar iets is ;maar dat ze zal moeten knokken ;maar ze kan dat
 • Luc Peeters

  2 maanden geleden
  Als ze een green screen hadden gebruikt, dan waren er nog meer mogelijkheden. Het zou het programma nog iets meer bijbrengen, dan kan men praten van iets speciaals. Nu was de bedoeling goed, het kwam goed over op het scherm, maar ik had het iets specialer verwacht.
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 2. Andy Peelman neemt op dramatische manier afscheid van ‘De Buurtpolitie’: Koen Baetens sterft tijdens heldendaad
  Play
  TV
  20

  Andy Peelman neemt op dramati­sche manier afscheid van ‘De Buurtpoli­tie’: Koen Baetens sterft tijdens heldendaad

  Andy Peelman (38) heeft officieel afscheid genomen van ‘Echte Verhalen: De Buurtpolitie’. Koen Baetens, zijn personage, is op heldhaftige wijze om het leven gekomen. Hij was sinds 2014 één van de gezichten van het bekendste politiekorps van het land. “Ik wilde nog één laatste keer terugkomen”, aldus Peelman, die al een tijdje uit het programma wilde stappen. “Maar dan moest ik wel sterven, dat was de voorwaarde.”
 1. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
  TV

  RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

  Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.