Marthe was erbij... als scherm!
Volledig scherm
PREMIUM
Marthe was erbij... als scherm! © VTM

Dankzij veel kunst- en vliegwerk was Marthe er toch ‘bij’ in finale ‘K2 zoekt K3': “Plots woog ze 100 kg, dat danst toch lastiger”

TVCorona spaart werkelijk niemand. Donderdag communiceerde Studio 100 dat Marthe De Pillecyn (25) van K3 positief had getest. Dat ze bij de finale van ‘K2 zoekt K3' zou zijn, stond vast. Maar hoe, dat moest een verrassing blijven. Uiteindelijk ging het via een plasmascherm. Niet bijster origineel, maar wel een huzarenstukje voor de crew, Hanne, de kandidaten en vooral Marthe zelf. “Van oortjes en micro testen tot kledingwissels en make-up: ze heeft alles zelf moeten doen.”

4 reacties

 • Freddie Lamers

  2 maanden geleden
  Stop gauw met dit uitgemolken concept. Vele mensen zullen een zucht van verlichting slaken. Begint een beetje James Bond achtige vormen aan te nemen.
 • Mireille Maes

  2 maanden geleden
  Ja top Marthe! Ik hoorde Ingeborg zeggen dat Hanne toch wel hard gewerkt had, maar Marthe uiteindelijk ook, chapeau meisje! En beterschap!
 • Davy Descan

  2 maanden geleden
  ik heb niet het gevoel dat Julia er na 5 jaar er zal de brui aan geven ;ik denk dat Julia dat maar al te graag wil ,en het zelfde van Hanne en Mahrte ;ik denk dat dat een blijvertje is en ik denk ook wel dat Julia dat beseft dat k3 niet zo maar iets is ;maar dat ze zal moeten knokken ;maar ze kan dat
 • Luc Peeters

  2 maanden geleden
  Als ze een green screen hadden gebruikt, dan waren er nog meer mogelijkheden. Het zou het programma nog iets meer bijbrengen, dan kan men praten van iets speciaals. Nu was de bedoeling goed, het kwam goed over op het scherm, maar ik had het iets specialer verwacht.