Nina Derwael met haar danspartner Simone in 'Dancing with the stars'. In Dag Allemaal vertelt de olympisch kampioene honderduit over haar favorietenrol in het Play4-programma.
Volledig scherm
PREMIUM
Nina Derwael met haar danspartner Simone in 'Dancing with the stars'. In Dag Allemaal vertelt de olympisch kampioene honderduit over haar favorietenrol in het Play4-programma. © Kristof Ghyselinck

‘Dancing with the stars’-topfavoriete Nina Derwael: “Als m’n vriend zo close zou dansen met een andere vrouw... Ik zou ook moeten slikken”

TV“Oh my god, ja”, gilde Nina Derwael (21) toen ze de uitnodiging in haar mailbox vond. Deelnemen aan ‘Dancing With The Stars’ stond al een tijdje op haar bucketlist, ook al wist ze dat ze ervoor uit haar comfortzone moest treden. Nu de uitzending van zaterdagavond door een corona-uitbraak uitgesteld moet worden, kijkt de olympisch kampioene al uit naar volgende week. Vooraleer het zover is, vertelt ze in dit interview honderduit over haar competitiedrang en de relatie met haar danspartner en biecht ze een jeugdzonde op. “Snoepjes stelen, dat heeft ieder kind toch gedaan?”

5 reacties

 • Kelly VdBurg-de Vos

  5 maanden geleden
  @erwin Felix: wat heeft dat er nu mee te maken? Mogen er nog interviews zijn zonder dat corona de hoofdrol speelt? Aub zeg.
 • Jan Vercammen

  5 maanden geleden
  Ik vind het prachtig dat Nina zich nu ook presenteert als danseres. Ik wens haar alle succes toe. Van prinses Delphine vind ik het ook fantastisch dat zij met haar 53 lentes mee doet. Ook haar wens ik alle succes toe. Ik hoop dat ze beiden de finale halen. Wie zou de populariteitspoll winnen?
 • OLIVIER LAUWERS

  5 maanden geleden
  Wat een mooie atletische vrouw is ze toch, denk dat ze een grote kanshebber is om te winnen, maar ook Nora geef ik een grote kans om erg hoog te eindigen,ze zijn beide prachtige mensen.
 • Henri Van den Berghe

  5 maanden geleden
  Nog zo jong en al toch zo volwassen, hoedje af voor deze klasse dame.
 • erwin felix

  5 maanden geleden
  En volgend weekend grote kans dat andere danskoppels besmet zijn ?