Dan toch nog een hete zomer? Dit zijn de eerste beelden van ‘Temptation Island’

TV‘Tempation Island: Love or Leave’ gaat binnenkort weer van start, en het belooft heel spannend te worden. 

3 reacties

 • pascal Vanderlinden

  1 maand geleden
  Tegenwoordig moet je al geluk hebben om nog een programma te kunnen zien uit eigen productie. 30 Jaar oude programma's die continu heruitgezonden worden die je dan nog niet eens kan doorspoelen en verplichten reclame te kijken ! Ben het ook beetje moe tv taks te betalen om meer reclame te moeten kijken dan de programma's zelf. Beste is Netflix abo nieuwste series en geen reclame !
 • Tina Colpaert

  1 maand geleden
  Liever dat dan al de herhalingen fc de kampioenen kotmadam pfaffs etc en stomme oude films te bekijken
 • Kevin Eyselbergs

  1 maand geleden
  Blijft die zever nu op tv komen? Waar is de tijd dat tv nog interessant en leuk was om te volgen. Niet volledig hersenloos maar oprecht en leuk entertainment. Klassieke tv in Vlaanderen maakt zichzelf nog kapot op die manier. Met al die streamingkanalen zijn er een pak interessantere en betere series van over de hele wereld te bekijken. Ik heb al jaren geen enkele Belgische post nog opgezet wegens steeds dezelfde brol op tv.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).