Joris trouwde in ‘Blind Getrouwd’ met Annelies.
Volledig scherm
Joris trouwde in ‘Blind Getrouwd’ met Annelies. © VTM

Dan toch liefdesgeluk: Joris uit ‘Blind Getrouwd’ heeft een nieuwe vriendin

TVNiemand die geen medelijden had met Joris toen in ‘Blind Getrouwd 2019' duidelijk werd dat zijn kersverse vrouw Annelies geen romantische gevoelens koesterde voor hem. Joris deed moeite, veel moeite, maar de vonk tussen de twee kwam er helaas nooit. Nu heeft Joris echter wel goed nieuws: hij heeft een nieuwe vriendin.

3 reacties

 • DIRK VAN DESSEL

  2 jaar geleden
  Joris heeft geluk gehad hij is er schoon aan ontsnapt ! Hopelijk papt er geen andere gast mee aan, want die zal ook tot over zijn oren dreigen weg te zinken in haar betweterige bedilzucht?
 • Lotte Colson

  2 jaar geleden
  Chance. Zo ne lieve gast. Ben blij da hij bij die arrogante, ondankbare trees weg is. Als ze niet content is met een mooi gebaar vrees ik dat ze nooit tevreden gaat zijn, met wat dan ook. Chance dat nu heel Vlaanderen heeft gezien hoe omhooggevallen ze is.
 • Luc Desmet

  2 jaar geleden
  Niet teveel boeketten bloemen kopen he
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!