Beelden uit 'You', 'Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile' en 'Dexter: New Blood'
Volledig scherm
Beelden uit 'You', 'Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile' en 'Dexter: New Blood' © Netflix/Streamz

‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

TV‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.

10 reacties

 • Karla Desmet

  2 maanden geleden
  Gekeken. Er is niks te zien -gelukkig maar-. Het verhaal is natuurlijk wel afschuwelijk. Maar dat is ook het verhaal over John Wayne Gacy. De film 'To Catch A Killer' in 2 delen -ik heb hem op video en zoek naar dvd- met de geweldige Brian Dennehy is een definately to see! Ik denk de beste over seriemoordenaars. Zie je iets? Neen. Is Dennehy the best? Yep. Nooit zo'n prestatie gezien. Hoewel... 'Monster' met Charlize Theron...
 • Gert De Burggrave

  2 maanden geleden
  Tipje… Queen of the South… verslavend!
 • Stefanie van Dijk

  2 maanden geleden
  Hetgeen de Dahmer serie een hit maakt is de sensatiezucht van mensen, dit is een waargebeurd verhaal, niet te vergelijken met AHS of Dexter. Trouwens de echte Horror fans hebben de hier vermelde series vast al allemaal gezien
 • Luc Van Goethem

  2 maanden geleden
  Dahmer is een flutserie, ik heb er 5 afleveringen van gevolgd en toen had ik meer dan genoeg van de langdradigheid, je zou er bij in slaap vallen? En voor diegene die beweren dat het niet voor gevoelige kijkers is, er is niets speciaals te zien, de realiteit is duizend keer erger.
 • Gerry VAN DE KERKHOF

  2 maanden geleden
  Dexter, de serie die "de carrière van Michael C. Hall kleurde"? Six Feet Under al vergeten zeker? Oké, daarin moest hij de spotlight delen met een aantal andere memorabele personages, maar die serie was ook zó goed, dat ze minstens even mooi staat op zijn palmares als Dexter.
 1. KIJK. Ruth Beeckmans overwint fobie in ‘Code van Coppens’: “Ik verdien een eindeloos lang contract bij VTM”
  Play
  TV

  KIJK. Ruth Beeckmans overwint fobie in ‘Code van Coppens’: “Ik verdien een eindeloos lang contract bij VTM”

  In het gloednieuw seizoen van ‘Code van Coppens’ worden de BV-duo’s weer zwaar op de proef gesteld. Ruth Beeckmans (40) en Davy Parmentier (40) moeten samen zien te ontsnappen uit een escaperoom, maar moeten helaas eerst hun fobie onder ogen durven komen. Ruth gaat de uitdaging aan en steekt haar hoofd in een bak vol kakkerlakken, zoals je in het bovenstaande filmpje kan zien. Maar Davy daarentegen heeft schrik van... papiertjes. “Ben jij serieus? Ik ga kwaad worden, ik meen het.”
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 1. RECENSIE. ‘Willow’: “Heil Warwick Davis, maar deze Disney-sequel mist magie”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Willow’: “Heil Warwick Davis, maar deze Dis­ney-se­quel mist magie”

  Na ‘Star Wars’ pokert Disney+ nu met uw laatste flard aan jeugdsentiment. De streamingzender brengt met ‘Willow’ namelijk dat ander -vaak vergeten- geesteskind van Georges Lucas weer tot leven. In deze vervolgreeks van de dark fantasy-klassieker uit 1988 vertrekt u op een achtdelige tocht waarbij een nieuwe bende buitenbeentjes een nieuw oprukkend kwaad moet verijdelen. Of deze reeks dit ondergewaardeerd avonturenverhaal ook eindelijk de erkenning kan geven dat het verdient? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 2. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.