Aster Nzeyimana, Karl Vannieuwkerke, Catherine Van Eylen, Imke Courtois, Ruben Van Gucht, Maarten Vangramberen en Frank Raes bijten zich de komende weken vast in het grootste sportevenement ter wereld.
Volledig scherm
PREMIUM
Aster Nzeyimana, Karl Vannieuwkerke, Catherine Van Eylen, Imke Courtois, Ruben Van Gucht, Maarten Vangramberen en Frank Raes bijten zich de komende weken vast in het grootste sportevenement ter wereld. © © VRT

Dag én nacht sport op tv: VRT brengt elke seconde van de Spelen in beeld

TVLive-verslaggeving van 's nachts tot in de vooravond op Eén, drie bijkomende livestreams via Sporza.be, elke dag een ontbijtprogramma, olympische journaals en de dagelijkse talkshow 'Van hier tot in Tokio'. De VRT haalt alles uit de kast, waardoor u vanaf vandaag geen seconde hoeft te missen van de Spelen.

 1. Staande ovatie voor Arthur na black-out en Soleil wist niet dat hij auditie moest doen: dit was ‘Belgium’s Got Talent’
  Play
  TV
  3

  Staande ovatie voor Arthur na black-out en Soleil wist niet dat hij auditie moest doen: dit was ‘Belgium’s Got Talent’

  Een rollercoaster van emoties in de derde voorronde van ‘Belgium’s Got Talent’ vrijdagavond. Ruth Beeckmans (39) had de slappe lach, An Lemmens (41) was diep geraakt na een emotionele act, Bart Peeters (61) pinkte voor het eerst een traantje weg en Davy Parmentier (38) kroop op de jurydesk van enthousiasme. Ook voor de kandidaten zorgde het imposante podium voor extra stress. Zo dreigde een black-out de 22-jarige Arthur te nekken.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).