Aster Nzeyimana, Karl Vannieuwkerke, Catherine Van Eylen, Imke Courtois, Ruben Van Gucht, Maarten Vangramberen en Frank Raes bijten zich de komende weken vast in het grootste sportevenement ter wereld.
Volledig scherm
PREMIUM
Aster Nzeyimana, Karl Vannieuwkerke, Catherine Van Eylen, Imke Courtois, Ruben Van Gucht, Maarten Vangramberen en Frank Raes bijten zich de komende weken vast in het grootste sportevenement ter wereld. © © VRT

Dag én nacht sport op tv: VRT brengt elke seconde van de Spelen in beeld

TVLive-verslaggeving van 's nachts tot in de vooravond op Eén, drie bijkomende livestreams via Sporza.be, elke dag een ontbijtprogramma, olympische journaals en de dagelijkse talkshow 'Van hier tot in Tokio'. De VRT haalt alles uit de kast, waardoor u vanaf vandaag geen seconde hoeft te missen van de Spelen.

 1. Tranen in ‘De schaal van Pascale’ wanneer geliefden op bezoek komen: “Ook hierboven hoopt iemand dat je wint”
  Play
  TV

  Tranen in ‘De schaal van Pascale’ wanneer geliefden op bezoek komen: “Ook hierboven hoopt iemand dat je wint”

  De kandidaten van ‘De schaal van Pascale’ maakten deze week een creatie voor iemand die hen nauw aan het hart ligt. “En die persoon mag dan ook niet ontbreken hier", klinkt het. De komst van hun geliefden zorgt voor heel wat traantjes bij de kandidaten. Zo ook bij Stephan, die z'n lamp opdroeg aan een overleden familielid. “Hij zou het heel schoon gevonden hebben”, verzekert zijn moeder. “Ik ben een beetje sprakeloos. Ik hoop dat je wint. En ik weet iemand hierboven ook.”
 1. SOAPCHECK. De terugkeer van Patrick en Jenny in ‘Familie’, Martine Jonckheere is op haar tenen getrapt
  TV

  SOAPCHECK. De terugkeer van Patrick en Jenny in ‘Familie’, Martine Jonckheere is op haar tenen getrapt

  Of het nu ‘Familie’, ‘Thuis’, ‘Neighbours’ of ‘Sturm Der Liebe’ is: het merendeel van de Vlamingen heeft wel een vaste afspraak met hun favoriete soap. Om tussen de uitzendingen door niet op uw honger te blijven zitten, houden wij de vinger aan de pols in soapland. Want niet alleen op de set, maar ook achter én naast het scherm valt er veel te beleven. Ontdek het elke week in onze soapcheck.
 2. Nu iedereen in de ban is van ‘The Lord of the Rings’-prequel ‘The Rings of Power’: test hier je kennis over Midden-Aarde
  TV

  Nu iedereen in de ban is van ‘The Lord of the Ring­s’-pre­quel ‘The Rings of Power’: test hier je kennis over Mid­den-Aar­de

  Het heeft eventjes geduurd, maar ondertussen is het wachten voorbij. ‘The Rings of Power’, de langverwachte prequel op ‘The Lord of the Rings’, staat sinds begin deze maand op Prime Video. Is jouw kennis over Midden-Aarde nog steeds up to date of kan je wel een opfrissingscursus gebruiken? Aan de hand van onderstaande quiz kom jij te weten of je een echte ‘LOTR’-fan bent of niet.