Het eerste beeld uit 'Callboys 2'.
Volledig scherm
Het eerste beeld uit 'Callboys 2'. © Vier

Daar zijn de 'Callboys' weer! Opnames tweede seizoen van start

Regisseur Jan Eelen liet het eerder al uitschijnen en nu is het ook zeker: er komt een tweede seizoen van ‘Callboys’. Wesley Biets (Stef Aerts), Randy Paret (Bart Hollanders) en Devon Macharis (Matteo Simoni) maken binnenkort het kleine scherm opnieuw onveilig. 

5 reacties

 • peter verbruggen

  5 jaar geleden
  devon voordien met ne chinees, nu met nen afrikaan .... das pas gieren . kijk er al naar uit
 • Gudo Courtois

  5 jaar geleden
  Bleuh
 • Marc De Peuter

  5 jaar geleden
  Geweldige serie!!
 • Bart De Groote

  5 jaar geleden
  Hopelijk is het dan wel iets sterker dan de vorige reeks. De eerste aflevering begon heel goed, maar het was daarna vrij snel downhill. Ik heb het toch uitgekeken omdat ik hoopte dat het weer zou beteren, maar helaas niet dus. Dat getormenteerde gezaag/ldvd van Wesley ging al snel vervelen. Devon liep er uiteindelijk ook maar bij voor spek en bonen. Redenen om te blijven kijken waren Jay en Randy, maar het volgende seizoen gaan ze toch sterker uit de hoek moeten komen af 't zal niets zijn.
 • Glenn De Spiegeleer

  5 jaar geleden
  Zaaaalig!
 1. Iwein Segers vertelt Jeroen Meus over de dood van zijn broer: “Hij zei dat hij een zonneslag had, we tilden er niet zo zwaar aan”
  PREMIUM
  TV

  Iwein Segers vertelt Jeroen Meus over de dood van zijn broer: “Hij zei dat hij een zonneslag had, we tilden er niet zo zwaar aan”

  “De verhalen van zijn en mijn broer lopen zo opmerkelijk parallel, dat Jeroen er niet om heen kon.” In ‘Dagen Zonder Broer’, waarin Jeroen Meus (44) met lotgenoten terugblikt op het eerste moeilijke jaar na het overlijden van zijn broer Wim, is Iwein Segers (43) het enige bekende gezicht. In ‘Dag Allemaal’ vertelt hij over het programma en het vreselijke overlijden van Lander, die stierf tijdens een wandelvakantie in Spanje. “Op 9 juli, dezelfde dag dat ons moeder is gestorven. Wat het nóg vreemder maakt: ze zijn allebei om drie uur in de namiddag overleden.”
 2. Tweede aflevering van 'The Last of Us' breekt record: “De grootste kijkersgroei ooit in de geschiedenis van HBO”
  TV

  Tweede aflevering van 'The Last of Us' breekt record: “De grootste kijkers­groei ooit in de geschiede­nis van HBO”

  “Dit is bij uitstek de beste adaptatie van een videogame ooit gemaakt.” De hele wereld is in de ban van de gloednieuwe HBO-reeks ‘The Last of Us’, met ‘Game of Thrones’-sterren Pedro Pascal en Bella Ramsey in de hoofdrol. De eerste twee episodes zijn nog maar net gelost en breken al massaal records. Zo kende de pilootaflevering de op één na beste première in meer dan tien jaar tijd van HBO. En de tweede aflevering doet het nog beter: de kijkcijfers stegen met maar liefst 22%. Volgens het netwerk is dat “de grootste kijkersgroei ooit.”
 1. Streamz-CEO Bart De Groote laat voor het eerst in zijn kaarten kijken: "Op dit moment steken we er meer kapitaal in dan er inkomsten zijn”
  PREMIUM
  TV

  Streamz-CEO Bart De Groote laat voor het eerst in zijn kaarten kijken: "Op dit moment steken we er meer kapitaal in dan er inkomsten zijn”

  Streamz gaat dit jaar minstens 28 titels van eigen bodem lanceren. Met die forse investering wil het streamingplatform uitgroeien tot de tweede speler in België. Wat houdt dat in voor de abonnementsprijs? Verdwijnen er daardoor internationale titels, van HBO bijvoorbeeld? En ga je een account nog kunnen delen? Streamz-CEO Bart De Groote laat voor het eerst in zijn kaarten kijken. “Het zou onverstandig zijn om onze concurrenten info te geven die ze tegen ons kunnen gebruiken.”