Cycloop vertelt over het 'plasgaatje' in z'n pak in ‘Behind the mask’

TVBart Cannaerts is ontmaskerd als Cycloop. In ‘Behind the mask' blikt de presentator terug op zijn deelname. Toen Cannaerts zijn kostuum voor eerst ging passen, ondervond hij aan den lijve dat zijn vestimentaire keuze niet de meest ideale was voor het pak van Cycloop. Zijn kostuum had een handig plasgaatje, maar daar draag je dan best geen losse boxershort onder.

2 reacties

 • Marc Spandel

  1 jaar geleden
  Tja, die 'kleedster' ging aan zijn zakje prutsen. Zou dit geen 'grensoverschrijdend gedrag' door een vrouw mogen genoemd worden? We mogen nog blij zijn dat we dit kleine stukje film mochten zien!
 • gerard verrecas

  1 jaar geleden
  Super gedaan Bart!
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. ‘Dertigers’-acteur Malik Mohammed groeide op in de straten van Nairobi: “Ik heb hier alles opnieuw moeten leren”
  PREMIUM
  BV

  ‘Dertigers’-ac­teur Malik Mohammed groeide op in de straten van Nairobi: “Ik heb hier alles opnieuw moeten leren”

  Hij won ‘So You Think You Can Dance’, was ei zo na profvoetballer en scoort nu zijn eerste hoofdrol in ‘Dertigers’. Maar Malik Mohammed (30) weet waar hij vandaan komt. Op zijn achtste ruilde hij de straten van Nairobi voor een woonwijk in Boom. Alles moest hij opnieuw leren. “Toen ik hier voor het eerst op restaurant ging, wachtte ik met eten om te kijken hoe anderen het deden.”