‘Cowboy’ William blikt terug op eerste aflevering ‘Boer zkt Vrouw’: “Ik was echt zenuwachtig”

TVDe entrée van boer William uit ‘Boer zkt Vrouw’ was een schot in de roos: de knappe cowboy kon de aanwezige dames - dat waren er meer dan 80 - én kijkend Vlaanderen bekoren. Zelf blijft hij er lekker nuchter bij, getuige de reactie die hij aan ons gaf.

2 reacties

 • Dimi Is het beu

  4 maanden geleden
  Mooie jongen , natuurlijk veel reacties
 • Gerard Braeckmans

  4 maanden geleden
  Een man op een paard.
 1. Bedenker van ‘Friends’ belooft 4 miljoen dollar aan universiteit om gebrek aan diversiteit in sitcom goed te maken
  Celebrities
  3

  Bedenker van ‘Friends’ belooft 4 miljoen dollar aan universi­teit om gebrek aan diversi­teit in sitcom goed te maken

  Hoe geliefd ook, de afgelopen jaren klonk er steeds meer kritiek op de populaire sitcom ‘Friends’ vanwege het gebrek aan diversiteit. Bedenkster Marta Kauffman deed die kritiek lange tijd af als onzin, maar is nu toch tot inkeer gekomen. Dat vertelt ze in een interview met ‘Los Angeles Times’. Om het goed te maken, doneert ze nu 4 miljoen dollar (3,8 miljoen euro) aan een plaatselijke universiteit.
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.