David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Courteney Cox, Jennifer Aniston en Matt LeBlanc.
Volledig scherm
David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Courteney Cox, Jennifer Aniston en Matt LeBlanc. © AP

Courteney Cox: “Reünie ‘Friends’ was heel emotioneel, maar zó geweldig”

TV17 jaar na het einde van ‘Friends’ in 2004 heeft de reünie tussen de cast eindelijk plaatsgevonden. Het samenkomen van de acteurs was een geweldig, maar emotioneel gebeuren. Dat zegt Courteney Cox (56) in ‘The Ellen DeGeneres Show’. De hereniging werd door corona enkele keren uitgesteld, maar vond in april dit jaar dan toch plaats.

1 reactie

 • David Hermans

  1 jaar geleden
  Wie zit daar nu op te wachten? Maar voor Jennifer Aniston wil ik nog wel een uitzondering maken...
 1. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.
 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 2. Kathleen Aerts zoekt mee naar talent in nieuw seizoen ‘Regi Academy’: “Ik ga niét zijn zoals Marcel Vanthilt”
  Play
  TV
  1

  Kathleen Aerts zoekt mee naar talent in nieuw seizoen ‘Regi Academy’: “Ik ga niét zijn zoals Marcel Vanthilt”

  Terwijl Vlaanderen dezer dagen massaal mee krijst met ‘Uit mijn hoofd’, de zomersingle van ‘Regi Academy’-winnares Pauline, maakt diezelfde Regi (46) zich al op om haar opvolgster te zoeken. En te vinden. In een tweede seizoen van ‘Regi Academy’, straks op VTM2. Grote nieuwigheid: Regi neemt ex-K3-zangeres Kathleen Aerts (44) mee om die nieuwe vocale diamant op te sporen.