Nieuw op tv
Volledig scherm
PREMIUM
Nieuw op tv © HLN

Corona? Op tv merk je er niks van: deze programma’s zie je de komende maanden

TVOp 13 maart zal het een jaar geleden zijn dat ons land in lockdown ging. En we meer dan ooit tv gingen kijken. De angst dat er door de beperkingen vroeg of laat geen nieuwe programma's meer zouden komen, bleek ongegrond. Meer zelfs: voor de volgende maanden hebben de Vlaamse zenders een zo goed als normaal aanbod. Deze mix van humor en ernst, entertainment en informatie mag u verwachten.

5 reacties

 • Ivan Willems

  1 week geleden
  Ik denk er sterk aan schoon schip te maken. Gewoon een abonnement op Netflix of Stream, wat het ook mag zijn. Ik heb er mijn buik van vol. Een nieuw groot scherm kopen en hupsakee op de laptop / of computer. Alleen films kijken die jij goed vindt. Meer miet dat niet zijn.
 • marie-jose Marie-José Anthonis

  1 week geleden
  Herhalingen het komt je oren uit goed dat er BBC bestaat
 • Johan Bruylant

  1 week geleden
  Zal wel zijn dat je er niets van merkt op TV: de herhalingen zijn niet meer te tellen. Talloze programma's zijn al eens uitgezonden. Helden van hier, luchtpolitie, ... Ongelofelijk interessant om te zien dat diezelfde persoon weer eens gereanimeerd wordt en weer eens sterft ondanks de verwoede pogingen. Voor mij mag de televisie dan uit.
 • Ronny Cuypers

  1 week geleden
  Het zou een hele steun zijn voor de kijkende massa als in de programma's mondmaskers zouden gedragen worden.
 • Luc Holvoet

  1 week geleden
  Gelukkig hebben we nu ook BBCfirst met soms steengoede Engelse series. Dan hoeven we niet naar Vlaamse zenders te kijken.
 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"