Op de foto: actrice Jasmijn Van Hoof, die Stefanie speelt.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de foto: actrice Jasmijn Van Hoof, die Stefanie speelt. © VTM

Corona laat zich voelen bij ‘Familie’: makers moeten huwelijk noodgedwongen schrappen

TVDe makers van ‘Familie’ hadden voor de seizoensfinale in juni een huwelijksfeest voorzien. Corona dwarsboomde die plannen, helaas, want op tv stopten de uitzendingen op 24 april, wegens geen nieuwe afleveringen meer voorhanden. Geen seizoensfinale, dus. En ook geen bruiloft. Maar wie zou er in het huwelijksbootje treden? En hoe lossen ze het gat in de verhaallijn op?

 1. Aaron Blommaert speelt de zoon van Lars in ‘Familie’: “Op mijn 14e wist ik het al: ik wil de nieuwe Niels Destadsbader worden”
  PREMIUM
  TV

  Aaron Blommaert speelt de zoon van Lars in ‘Familie’: “Op mijn 14e wist ik het al: ik wil de nieuwe Niels Destadsba­der worden”

  “Ik ben zonder acteeropleiding terechtgekomen in een geoliede machine met professionals. Ik wist meteen: dit wordt hard werken.” Ondanks zijn leeftijd draait Aaron Blommaert (18) al enkele jaren mee in de showbusiness, maar met zijn nieuwe rol in Familie lijkt zijn carrière pas echt gelanceerd. Al wil hij ook zingen en presenteren. In dit interview praat hij honderduit over zijn band met Kürt Rogiers, zijn relatiestatus, zijn toekomstplannen en de prijs van de roem. “Af en toe krijg ik trouwens weleens een fout bericht van een oudere man die met me wil afspreken of een halve naaktfoto van een meisje, maar daar reageer ik niet op.”
 2. Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskantoor: dit zijn de beste waterkokers
  Multimedia

  Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskan­toor: dit zijn de beste waterko­kers

  Bestaat er een simpeler huishoudtoestel dan een waterkoker? Misschien niet, maar feit is dat het toch echt handige dingen zijn, die hun nut extra bewijzen in de koudere maanden van het jaar. Ze zijn populair, en dat weten de fabrikanten ook: in de Pricewatch staan er maar liefst 700 toestellen! Onze techredacteur zocht er vier goed beoordeelde modellen uit, voor kleine én grote budgetten.
 1. Drama in Free Love Paradise: "ik walg van je!"
  Play

  Drama in Free Love Paradise: "ik walg van je!"

 2. TikTok-sensatie Charli D’Amelio (16) breekt de magische grens van 100 miljoen volgers
  Play

  Tik­Tok-sensatie Charli D’Amelio (16) breekt de magische grens van 100 miljoen volgers