Op de foto: actrice Jasmijn Van Hoof, die Stefanie speelt.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de foto: actrice Jasmijn Van Hoof, die Stefanie speelt. © VTM

Corona laat zich voelen bij ‘Familie’: makers moeten huwelijk noodgedwongen schrappen

TVDe makers van ‘Familie’ hadden voor de seizoensfinale in juni een huwelijksfeest voorzien. Corona dwarsboomde die plannen, helaas, want op tv stopten de uitzendingen op 24 april, wegens geen nieuwe afleveringen meer voorhanden. Geen seizoensfinale, dus. En ook geen bruiloft. Maar wie zou er in het huwelijksbootje treden? En hoe lossen ze het gat in de verhaallijn op?

 1. Aaron Blommaert speelt de zoon van Lars in ‘Familie’: “Op mijn 14e wist ik het al: ik wil de nieuwe Niels Destadsbader worden”
  PREMIUM
  TV

  Aaron Blommaert speelt de zoon van Lars in ‘Familie’: “Op mijn 14e wist ik het al: ik wil de nieuwe Niels Destadsba­der worden”

  “Ik ben zonder acteeropleiding terechtgekomen in een geoliede machine met professionals. Ik wist meteen: dit wordt hard werken.” Ondanks zijn leeftijd draait Aaron Blommaert (18) al enkele jaren mee in de showbusiness, maar met zijn nieuwe rol in Familie lijkt zijn carrière pas echt gelanceerd. Al wil hij ook zingen en presenteren. In dit interview praat hij honderduit over zijn band met Kürt Rogiers, zijn relatiestatus, zijn toekomstplannen en de prijs van de roem. “Af en toe krijg ik trouwens weleens een fout bericht van een oudere man die met me wil afspreken of een halve naaktfoto van een meisje, maar daar reageer ik niet op.”
 1. Mag je flirten buiten de relatie? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels

  Mag je flirten buiten de relatie? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels

 2. Erik Van Looy over hoe zijn schouder uit de kom ging in 'De Container Cup' van Pedro Elias
  Play
  De Slimste Mens Ter Wereld

  Erik Van Looy over hoe zijn schouder uit de kom ging in 'De Container Cup' van Pedro Elias