Op de foto: actrice Jasmijn Van Hoof, die Stefanie speelt.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de foto: actrice Jasmijn Van Hoof, die Stefanie speelt. © VTM

Corona laat zich voelen bij ‘Familie’: makers moeten huwelijk noodgedwongen schrappen

TVDe makers van ‘Familie’ hadden voor de seizoensfinale in juni een huwelijksfeest voorzien. Corona dwarsboomde die plannen, helaas, want op tv stopten de uitzendingen op 24 april, wegens geen nieuwe afleveringen meer voorhanden. Geen seizoensfinale, dus. En ook geen bruiloft. Maar wie zou er in het huwelijksbootje treden? En hoe lossen ze het gat in de verhaallijn op?

 1. Aaron Blommaert speelt de zoon van Lars in ‘Familie’: “Op mijn 14e wist ik het al: ik wil de nieuwe Niels Destadsbader worden”
  PREMIUM
  TV

  Aaron Blommaert speelt de zoon van Lars in ‘Familie’: “Op mijn 14e wist ik het al: ik wil de nieuwe Niels Destadsba­der worden”

  “Ik ben zonder acteeropleiding terechtgekomen in een geoliede machine met professionals. Ik wist meteen: dit wordt hard werken.” Ondanks zijn leeftijd draait Aaron Blommaert (18) al enkele jaren mee in de showbusiness, maar met zijn nieuwe rol in Familie lijkt zijn carrière pas echt gelanceerd. Al wil hij ook zingen en presenteren. In dit interview praat hij honderduit over zijn band met Kürt Rogiers, zijn relatiestatus, zijn toekomstplannen en de prijs van de roem. “Af en toe krijg ik trouwens weleens een fout bericht van een oudere man die met me wil afspreken of een halve naaktfoto van een meisje, maar daar reageer ik niet op.”
 1. Aanzoek van ‘First Dates’-barman Bram liep niet zoals verwacht: “Vraag met een papieren trouwring gesteld”
  PREMIUM
  TV

  Aanzoek van ‘First Da­tes’-bar­man Bram liep niet zoals verwacht: “Vraag met een papieren trouwring gesteld”

  “En zeggen dat hij eigenlijk op zoek was naar een onenightstand.” Pech voor de vrouwelijke fans van ‘First Dates’-barman Bram Van Geert (32), die opnieuw te bewonderen is op tv: hij is afgelopen zomer getrouwd. Met Lien Spaenjers (28), die hij romantisch ten huwelijk vroeg, al liep dat niet helemaal zoals verwacht. “Ik kreeg de ring met diamant niet voorbij de douane.” Of Bram nog veel seizoenen op televisie te zien zal zijn, valt wel nog af te wachten, want de twee hebben plannen om te emigreren naar het buitenland...
 1. Shantie en Christina kussen in 'Free Love Paradise': "We kunnen wel ver gaan samen"
  Play

  Shantie en Christina kussen in 'Free Love Paradise': "We kunnen wel ver gaan samen"

 2. Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"
  Play

  Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"