Conner Rousseau.
Volledig scherm
Conner Rousseau. © Play4

Conner Rousseau zingt Samson-klassieker ‘In De Disco’

TVConner Rousseau (28) haalde maandag z’n beste zangstem naar boven tijdens de opnames van ‘De Cooke & Verhulst Show’. Om het publiek te entertainen tijdens een pauze haalde de Vooruit-voorzitter de Samson-klassieker ‘In De Disco’ van onder het stof. 

11 reacties

 • Jean Francot

  3 weken geleden
  Hij wil graag entertainen op tv, maar wil ook het loon van een politieker. Je kan niet op 2 paarden wedden Rousseau. Je wordt stilaan niet meer serieus genomen.
 • patrick de bock

  3 weken geleden
  Hij maakt zich nog elke dag belachelijker
 • Reinhart Madoc

  4 weken geleden
  Een kloon van de wijlen Steven Stunt , zeker ?
 • Moniek Smets

  4 weken geleden
  Zelf zijn eigen leden moetende niet ,vraag je eigenlijk af hoe hij voorzitter is geworden maar ja met geld koop je alles hè
 • johan commère

  4 weken geleden
  Hij zou beter voor ketnet gaan werken in plaats van in de politiek !
 1. Leven als God op aarde: Deze vier series over macht en geld zijn het streamen waard
  Streamz

  Leven als God op aarde: Deze vier series over macht en geld zijn het streamen waard

  Vanaf deze week word je op Streamz elke maandag getrakteerd op een nieuwe aflevering van het derde seizoen van ‘Succession’, een van de strafste dramaseries van het moment. Naar aanleiding van de release tippen wij deze week in onze Kijkgids nog enkele reeksen die bol staan van machtspelletjes en absurde rijkdom. Van een onnavolgbaar kat-en-muisspel in ‘Billions’ (Streamz) en de achterkamertjespolitiek in ‘Dynasty’ (Netflix) tot een familievete in ‘Empire’ (Disney+): dit zijn onze favoriete series over de superrijken in streamingland.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.