Conner Rousseau
Volledig scherm
Conner Rousseau © VRT

Conner Rousseau te gast in ‘Het huis’: “Ik vind geen manier om te ontspannen”

TVNa Wendy Van Wanten is Conner Rousseau vanavond te gast in het huis. De 29-jarige voorzitter van Vooruit heeft het onder meer over socialistische stamboom waaruit hij afstamt - zijn moeder, grootmoeder en overgrootmoeder waren of zijn verbonden aan de partij, maar ook over depolitieke rel die hij tijdens de lockdown veroorzaakte. 

12 reacties

 • Sara Peeters

  1 jaar geleden
  Hij is eerlijk en doet het tenminste ook voor de gewone man. Goede ingesteldheid en blijf gemotiveerd en laat je zeker niet doen door de grijze mannen in de regering.
 • Luc Peeters

  1 jaar geleden
  Herbekijk even je eigen podcast bij pieter loridon. Je bent door de mand gevallen conner…
 • Stroobants Alexander

  1 jaar geleden
  Heb het een beetje moeilijk met het woord Top Politici. Voor mij zijn ze zeker niet Top. Zouden beter gewoon hun job doen en wat minder in de media.
 • guido Bervoets

  1 jaar geleden
  De top drie van Populairste politici van België volgens de laatste peilingen - Alexander De Croo, Frank Vandenbroucke en Conner Rousseau. Ik begrijp dat dat pijn moet doen aan iedereen die tegen de Vivaldi-regering is gekant.
 • Linda D'Haese

  1 jaar geleden
  Zo beter eens echt werk doen dan zo hij wel eens kunnen ontspannen is meer een media figuur dan een ernstige politicus in show verkopen is hij sterk en verder is het ook maar de loop jongen van de PS