Conner Rousseau
Volledig scherm
Conner Rousseau © VRT

Conner Rousseau te gast in ‘Het huis’: “Ik vind geen manier om te ontspannen”

TVNa Wendy Van Wanten is Conner Rousseau vanavond te gast in het huis. De 29-jarige voorzitter van Vooruit heeft het onder meer over socialistische stamboom waaruit hij afstamt - zijn moeder, grootmoeder en overgrootmoeder waren of zijn verbonden aan de partij, maar ook over depolitieke rel die hij tijdens de lockdown veroorzaakte. 

12 reacties

 • Sara Peeters

  2 maanden geleden
  Hij is eerlijk en doet het tenminste ook voor de gewone man. Goede ingesteldheid en blijf gemotiveerd en laat je zeker niet doen door de grijze mannen in de regering.
 • Luc Peeters

  2 maanden geleden
  Herbekijk even je eigen podcast bij pieter loridon. Je bent door de mand gevallen conner…
 • Stroobants Alexander

  2 maanden geleden
  Heb het een beetje moeilijk met het woord Top Politici. Voor mij zijn ze zeker niet Top. Zouden beter gewoon hun job doen en wat minder in de media.
 • guido Bervoets

  2 maanden geleden
  De top drie van Populairste politici van België volgens de laatste peilingen - Alexander De Croo, Frank Vandenbroucke en Conner Rousseau. Ik begrijp dat dat pijn moet doen aan iedereen die tegen de Vivaldi-regering is gekant.
 • Linda D'Haese

  2 maanden geleden
  Zo beter eens echt werk doen dan zo hij wel eens kunnen ontspannen is meer een media figuur dan een ernstige politicus in show verkopen is hij sterk en verder is het ook maar de loop jongen van de PS
 1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.
 2. Liefdeskriebels spatten van het scherm in ‘Cupido ofzo’
  TV
  1

  Liefdes­krie­bels spatten van het scherm in ‘Cupido ofzo’

  Het eerste seizoen was een schot in de roos, maar het tweede seizoen van ‘Cupido ofzo’ hinkt wat achterop. Na een valse start vorig najaar werden de afleveringen opgespaard tot januari en met 250.000 live kijkers vorige week brak het datingbureau voor jongeren met een beperking opnieuw geen potten. Toch is er sinds het eerste seizoen niets veranderd. De deelnemers zijn nog net zo schattig, de gevoelens even echt.