Volledig scherm
© VIER

Conner Rousseau is letterzetter in 'Het Rad'

TVNa een succesvolle herstart van het legendarische programma afgelopen zomer haalt VIER tijdens de kerstvakantie opnieuw 'Het Rad' boven. Zowat 3.000 kandidaten schreven zich deze keer in om aan het prijzenwiel te draaien. Peter Van de Veire (49) neemt alweer de presentatie voor z'n rekening, en hij wordt daarbij bijgestaan door enkele bekende letterzetters. 

13 reacties

 • Mathias Van Herck

  1 maand geleden
  Heeft zijn roeping gevonden. Kunt er verder niks mee aanvangen.
 • Rogé Bouwens

  1 maand geleden
  Gaat die dat wel kunnen.?Eerst eens proberen met zijn boterham te verdien met wat licht "werk" te doen.Maar ja,een sos en werken is gelijk water en vuur.
 • Jef Pedal

  1 maand geleden
  De VRT heeft ooit eens een reportage je uitgezonden over een vriend van mij. Ganse dag gefilmd voor een uitzending van hooguit 10 minuten. Ik zou eens willen weten hoeveel tijd dees manneke in de studio doorbrengt. Idem dito voor betweter Weyts, die heeft zelfs een eigen tv-kanaal denk ik. En als je ze bezig hoort werken ze dag en nacht...
 • Jeaninne Bonduwe

  1 maand geleden
  Er zijn er toch vele die geen schaamte kennen. Hoe ze zich nog durven te tonen? En de politiekers moeten toch een enorm gestel hebben, een partij leiden, een boek schrijven, zelf mee doen in een quiz en nu nog op de achtergrond staan in een andere quiz. Je zou denken wanneer eten of slapen die mannen nog? Zelfs in de eerste lockdown was er geen tijd om te rusten. Hij moest eerst aan zee verblijven om nadien gezien te worden ergens op een trouwfeest in het zuiden. Ideale mensen om in fabriek.
 • Dirk Sonck

  1 maand geleden
  Dan gaan we zeker niet kijken.
 1. “Voulez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  “Vou­lez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'

 2. Winkeliers achtervolgen dief en vangen hem voor politie
  Play
  Op Interventie

  Winkeliers achtervol­gen dief en vangen hem voor politie