Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

Compleet onverwacht: Gunther Levi moet na bijna 23 jaar opstappen bij ‘Familie’, ook Martine Jonckheere verdwijnt opnieuw

TVEen kleine bom is ontploft op de ‘Familie’-set. Niet alleen verdwijnt Marie-Rose (Martine Jonckheere) een derde keer uit de soap. Ook Peter Van den Bossche, die amper twee jaar geleden nog door de Bomma tot een soort pater familias was gebombardeerd, zal in het lopende seizoen verdwijnen uit de reeks. Een bittere pil voor Gunther Levi (45), want de makers namen de beslissing in zijn plaats. “Ik hoop dat ze er goed over hebben nagedacht.”

73 reacties

 • Christine Raes

  2 maanden geleden
  Met al dat jong volk en die footbar is familie niet meer wat het was, saaier, met de komst van Leon is het wel terug mooi, de slechterik zoals Didier de kunst, en June Vandamme destijds maakt het weer spannend, echt wel spijtig dat ze Peter ontslaan zonder overleg, Dat moet niet leuk zijn voor hem, ze konden nog de moord op evi ophelderen, want dat blijft toch onopgelost he ?? Dat Marie Rose er uit gaat, die ga ik niet missen, ;)
 • Pierre Plompen

  2 maanden geleden
  Men is goed op weg om er een jeugdprogramma van te maken. Waar is men mee bezig.
 • hedwig huygens

  2 maanden geleden
  Ik vind familie niet mis als feuilleton , een toffe afleidingwaarin vele elementen van het leven samengevat zijn, hetgene misschien veen stoort omdat ze er zichzelf ergens in terug vinden. Voor Gunther Levi denk ik dat hij het zag afkomen gezienhij volgens ik in vorige nieuwsberichten las, met gezondheidsproblemen te kampen heeft en laten we een kat een kat noemen als hij een tijdje stilaan moet doen. Misschien is het ook zo met Martine Jonckheere ,BVs moeten ook op hun gezondheid letten
 • nancy Haemhouts

  2 maanden geleden
  Jammer bedankt Gunther. Je blijft top 👍
 • johan vankeirs

  2 maanden geleden
  De sleet zit er goed op zowel in Familie als in Thuis.Het werd nodig dat de programma makers eens wakker geschud werden want er is één en al ééntonigheid zonder inhoud of verhaal!
 1. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.