Volledig scherm
© VRT

Comeback in tv-land: ‘Vlaanderen vakantieland’ keert terug op Eén

TVDoor de coronapandemie gingen we weer massaal op reis in eigen land en daar spelen ze bij Eén maar wat graag op in. De televisiezender werkt momenteel aan een nieuwe versie van het iconische programma ‘Vlaanderen vakantieland’.

5 reacties

 • eric debanne

  1 maand geleden
  Dat was indertijd heel mooi en goed programma maar ze moeten in eigen land kijken en rond toeren ! Eindelijk nog eens iets moois om te bekijken en beetje reizen met je ogen van uit je zetel...
 • Marlene De Smedt

  1 maand geleden
  Emi Hergersberg pleit voor een uitbreiding met een aantal programma's. Waarom niet? Een beetje meer educatie is zeer welkom, ook knutselprogramma's zijn een welkome afleiding nu.
 • Marlene De Smedt

  1 maand geleden
  Vroeger ging Vlaanderen vakantieland veel breder. Dat het buitenland niet gepromoot wordt kan nog enigszins toegeschreven worden aan de coronacrisis. Waarom laat men echter Wallonië links liggen? Het Zuiden van ons land is minder dicht bevolkt en heeft veel meer natuur en rust te bieden en het is er goedkoper toeven. De Vrt zou toch een evenwichtige programmatie voorstaan en geen propagandazender worden? Zou het Vlaamse beleid daar voor onze openbare omroep geen rekening meer mee houden?
 • nicole desseyn

  1 maand geleden
  Toerist in eigen land zalig ! Ik heb dit altijd een goed programma gevonden blij dat het terug komt ! En Emi er zijn toch zenders met kookprogrammas en documentaires Mjam national g discovery
 • Emi Hergersberg

  1 maand geleden
  net de goede keuze om mensen niet meer in hun kot te houden. Een paar interessante documentaires, interviews, taallessen enzovoort, klus- en kookprogramma's zouden ook goed zijn.
 1. Kussen op een eerste date: done or not done?
  Play

  Kussen op een eerste date: done or not done?

 2. Eva Daeleman in HLN TALKS: “Dit is niet de wereld waarin ik mijn kind wil laten opgroeien”
  Play

  Eva Daeleman in HLN TALKS: “Dit is niet de wereld waarin ik mijn kind wil laten opgroeien”