Margriet Hermans
Volledig scherm
PREMIUM
Margriet Hermans

COLUMN. Margriet Hermans over ‘Liefde voor Muziek’: “Koen Buysse had voor het eerst in z’n leven stemproblemen”

TVDit seizoen is Margriet Hermans (68) als éminence grise hét middelpunt van ‘Liefde Voor Muziek’. De zangeres hield het hele avontuur lang een dagboek bij, en gunt ons zo iedere week een unieke blik achter de schermen. In de eerste aflevering vertelt ze over het afscheid van haar echtgenoot, de kennismaking met de kandidaten - die ze niet zo goed gegoogeld had -, en de verschillen tussen hen. “Sommige collega’s hadden genoeg bagage bij zich om drie maanden te overleven in het Amazonewoud!”

8 reacties

 • Marc Geerinck

  4 maanden geleden
  Ik kijk er elk jaar graag naar, knap wat sommigen met een bestaand nummer kunnen doen. Tof zo'n diversiteit. Ik was benieuwd naar Margriet, ik was vroeger fan van haar nummer ' een vriend' zij heeft inderdaad die snik nog steeds in haar stem. Ferm dat je dat doet Margriet, respect en ook voor de andere artiesten best veel bewondering
 • Raf De donder

  4 maanden geleden
  Wat werd ik terug in de tijd geteleporteerd toen ik Margriet hoorde zingen. Voel me best nog jong als dertiger maar die nostalgische radio 2 stem van weleer met apart stemgeluid maakte me intens kindsgelukkig. Echt fijn. Mooie mix van artiesten die de nummers hun eigen maakten. ❤️
 • Lucas Vissers

  4 maanden geleden
  Gewoon niet naar kijken en zeker niet luisteren ! Ik bedoel hier zeker niet Margriet of deze uitzending maar al de rest ! Mooie muziek is ver te zoeken !
 • gaston bergmans

  4 maanden geleden
  margriet is de top die ondanks niet meteen een posterdame was haar weg op eigen mooie leuke en bewonderswaardige manier gevonden heeft ondergewaardeerd met momenten maar als ze zong dan luisterden we wel en keken we , een dame om u tegen te zeggen die in deze verzuurde wereld een glimlach en blijdschap op onze gezichten kan toveren ,respect margriet voor jou carriere, liefde voor muziek is een mooie diversiteit van verschillende artiesten al knappe nummers voortgekomen eruit
 • Kris Claes

  4 maanden geleden
  Didi bellens, wat wil je nu verkondigen? Dat oude garde afgeschreven is en enkel jong talent mag getoond worden? Je zou beter wat respect tonen voor deze generatie. Kan je zo genoeg namen geven van "oudjes" die dankzij hun ervaring veel meer in hun mars hebben dan veel van de jeugd.
 1. "Ik heb toch al meer dan 20.000 euro uitgegeven": zo verslavend kan plastische chirurgie zijn
  Play
  TV
  12

  "Ik heb toch al meer dan 20.000 euro uitgegeven": zo verslavend kan plastische chirurgie zijn

  Een borstvergroting, neuscorrectie of butt lift. Hoe groot is het taboe in Vlaanderen nog? Daarover gaat de nieuwe docureeks op Streamz: ‘Chasing Beauty: Perfectie te koop?’, van dezelfde makers als ‘OnlyFans: de Naakte Vlaamse Waarheid’. Negen jonge vrouwen en mannen laten zich volgen in hun zoektocht naar de ideale schoonheid. Hoeveel kost het? Is het gevaarlijk? Zouden ze het opnieuw doen? Senne spreekt met Jelena Topalovic uit ‘De Bachelor’ en Diaz Pena Verlez uit ‘Ex on the Beach’. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 2. STREAMINGTIP. ‘The Janes’: toen abortussen ook illegaal waren in puriteins Amerika
  TV

  STREAMING­TIP. ‘The Janes’: toen abortussen ook illegaal waren in puriteins Amerika

  Op 24 juni besloot het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten om de abortuswetgeving te schrappen. Staten mogen nu zelf bepalen of ze zwangerschapsonderbreking toestaan of niet. Volgens heel wat geleerde koppen zal dat leiden tot een toename in illegale abortussen. Dat een en ander doet denken aan de seventies, is ook Streamz niet ontgaan. Zij brengen ‘The Janes’ in stelling, een docu die het belang van veiligheid en keuzevrijheid onderstreept.