Coaches reageren op komst van Laura Tesoro als vijfde coach in ‘The Voice’: “We gaan niet met haar naar de finale”

TVHet was voor Niels Destadsbader, Koen Wauters, Natalia en Tourist LeMc even schrikken toen Laura Tesoro plots uit de backstage van ‘The Voice’ tevoorschijn kwam. Laura kwam met een grote lach haar collega’s meedelen dat zij de extra vijfde coach wordt van de talentenshow. Enkele coaches hadden daar toch hun bedenkingen bij...

 1. Kooivechtster Cindy Dandois haalt uit naar makers ‘Million Dollar Island’ na verplichte exit: “Het is neppe boel”
  PREMIUM
  TV

  Kooivecht­ster Cindy Dandois haalt uit naar makers ‘Million Dollar Island’ na verplichte exit: “Het is neppe boel”

  “Als ik die badotter de volgende keer tegenkom, zal hij er niet goed van zijn.” Afgekoeld is Cindy Dandois (37) duidelijk nog niet. De kooivechtster werd met drie anderen verplicht van ‘Million Dollar Island’ gestuurd door de programmamakers. Die vonden de bijzonder intimiderende confrontatie met mede-kandidaat Björn niet door de beugel kunnen. “Dikke bullshit”, vindt Cindy, die ook uithaalt naar de makers. “Björn zat constant vrouwen te intimideren en kleineren.”
 2. GEZIEN? ‘Patiënt Dompi’: “De strafste uitspraken kwamen niet uit de mond van Dominique Van Malder”
  PREMIUM
  TV
  1

  GEZIEN? ‘Patiënt Dompi’: “De strafste uitspraken kwamen niet uit de mond van Dominique Van Malder”

  “Ik heb schrik om een gehalveerde versie van mezelf te worden.” Dat Dominique Van Malder (47) met een bang hartje naar z'n gastric bypass toeleeft, is sinds woensdagavond op Play4 te zien in de vierdelige docureeks ‘Patiënt Dompi’. Daarin onderzoekt de acteur en tv-maker hoe het zover is kunnen komen en praat hij met dokters, diëtisten, psychologen en geliefden over de ingreep. Van Malder laat in z'n ziel kijken, net zoals Jeroen Meus, Jeroom en Pedro Elias dat eerder al in openhartige docureeksen deden. Is ‘Patiënt Dompi’ even beklijvend? En is een gastric bypass meer dan ‘een makkelijke oplossing om gewicht te verliezen’?