Christophe en Nick, het eerste homokoppel in 'Blind Getrouwd'
Volledig scherm
PREMIUM
Christophe en Nick, het eerste homokoppel in 'Blind Getrouwd' © VTM

Christophe & Nick zijn het eerste homokoppel in ‘Blind Getrouwd’: "Als door ons één tiener uit de kast durft komen, is het al een succes"

TVVier seizoenen en zeventien heterohuwelijken heeft het geduurd, maar Christophe en Nick (allebei 38) breken de ban. Straks trouwen ze als eerste homokoppel in 'Blind getrouwd'. Ook zij geloven in de wetenschap en hopen op de ultieme liefde. "Maar als er door het programma één 16-jarige uit de kast komt, is het sowieso een succes."

8 reacties

 • Josiane Devreker

  2 jaar geleden
  Misschien eens programma voor 50 + genoeg singles die graag nog een kans willen krijgen om gelukkig te worden .. en dit is niet zo evident
 • Christel Bastiaens

  2 jaar geleden
  Van mij mag iedereen gelukkig zijn op zijn manier . Al zijn er nog altijd mensen die het afkeuren .Wat ik vind dat ze daar niet het recht toe hebben . Het is toch hun leven niet .
 • Joan Lute

  2 jaar geleden
  Het is geweldig dat vtm hiermee aantoont dat liefde nog kleur, gender of overtuiging kent. Liefde is altijd mooi en ik ben enorm blij dat wij als man en man hier al 10 jaar gehuwd zijn zonder angst te moeten hebben vervolgd te worden.
 • L D

  2 jaar geleden
  Ik stop met kijken naar Blind Getrouwd. Ben niet de enige
 • Steve Renard

  2 jaar geleden
  Mijn gedacht niet , voor de rest verdraagzaam maar aanvaarden nooit !!!!
 1. Sieg De Doncker gaat in nieuw tv-programma op zoek naar hét interieurtalent van 2021: “Ik heb veel bijgeleerd”
  TV

  Sieg De Doncker gaat in nieuw tv-programma op zoek naar hét interieur­ta­lent van 2021: “Ik heb veel bijgeleerd”

  In het nieuwe VTM-programma ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ gaan vanaf zaterdag tien Nederlandse en Vlaamse finalisten de strijd met elkaar aan om hét interieurtalent van 2021 te worden. Sieg De Doncker (32) neemt de presentatie op zich. En dat is een meerwaarde voor hem nu hij samen met zijn vriendin Maureen Vanherbergen (33) een eigen huis aan het bouwen is. “Al had ik vroeger totaal niets met interieur” lacht Sieg. We stellen bovendien de deelnemers van ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ aan je voor.
 1. RECENSIE. ‘Succession 3’: “HBO-hemel op een gouden plateautje”
  TV

  RECENSIE. ‘Succession 3’: “HBO-he­mel op een gouden plateautje”

  Als uw idee van een tv-reeks over een ruziemakende familie zich beperkt tot een zatte tante Rita en een overspelige nonkel Jan, dan bent u nog niet aan de nieuwe patatjes. ‘Succession’, een dramareeks die al dan niet gebaseerd is op de Murdoch-dynastie, is aan z’n derde deel toe op Streamz en is vastbesloten een strak vervolg te breien aan de cliffhanger van vorig seizoen. Of u moet afglijden in deze slangenkuil van de harde New Yorkse zakenwereld of beter bij de bomma van ‘Familie’ op de koffie blijft? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.