Leroy en Maxime geven elkaar het jawoord.
Volledig scherm
Leroy en Maxime geven elkaar het jawoord. © Talpa

‘Chateau Meiland’ eindigt met groot feest: slotaflevering toont sprookjeshuwelijk van Maxime

TVOfficieel zijn ze al even getrouwd, maar tv-kijkend Nederland moest tot op de voorlopig laatste aflevering van ‘Chateau Meiland’ wachten om eindelijk te zien hoe Maxime en haar grote liefde Leroy elkaar het jawoord gaven. Het was de eerste keer dat er van zo dichtbij kon worden meegekeken.

  1. Deze Vlaamse superspeurders denken nú al ‘The Masked Singer’ ontrafeld te hebben: “Dit jaar halen ze alles uit de kast, dus waarom niet Dua Lipa als Raaf?”
    PREMIUM

    Deze Vlaamse superspeur­ders denken nú al ‘The Masked Singer’ ontrafeld te hebben: “Dit jaar halen ze alles uit de kast, dus waarom niet Dua Lipa als Raaf?”

    Vanavond om 20.35 uur start het derde seizoen van ‘The Masked Singer’ op VTM. De veertien pakken die straks de show stelen zijn ondertussen bekend, maar wie eronder schuilt nog niet. Sandy (44), Toon (26) en Matthias (29) slaagden er vorig jaar in om ze (bijna) allemaal te ontmaskeren. Waar moet je volgens deze superfans op letten? Wat is het belangrijkste: de kostuums of hun stem? En wie schuilt er volgens hen dit jaar achter de maskers? “Vriendschappen zijn er nog niet gesneuveld, maar weddenschappen wel, hé.”