Billie VS Benjamin
Volledig scherm
PREMIUM
Billie VS Benjamin © Streamz

Charlotte Timmers is de ‘linkse trut’ in ‘Billie vs Benjamin’: “Soms zegt zij dingen die ik ook wil zeggen, maar dat durf ik niet”

TVHeb je tijdens de feestdagen wel eens op je tong gebeten om verhitte politieke discussies met familieleden te vermijden? Wel, ‘Billie vs Benjamin’ is een verfilming van precies dat fenomeen. In de nieuwe reeks van Streamz zien we Charlotte Timmers (33), die we al kennen uit ‘De Bende van Jan de Lichte’. We spraken haar over haar allereerste hoofdrol, als de ‘linkse trut’ Billie. Die wordt halsoverkop verliefd op ‘rechtse rakker’ Benjamin, gespeeld door Ward Kerremans (33). “Het komt pijnlijk dicht in de buurt bij het echte leven.” 

1 reactie

 • eric meers

  4 maanden geleden
  Zwaar "overacting " en uitspraken die grappig zouden moeten zijn .Reeks is volgens mij zwaar overroepen
 1. “Blij dat we niet meer moeten liegen”: zo hielden Camille en Loredana hun vriendschap geheim in ‘Liefde voor muziek’
  Play
  TV

  “Blij dat we niet meer moeten liegen”: zo hielden Camille en Loredana hun vriend­schap geheim in ‘Liefde voor muziek’

  Ze kenden elkaar eigenlijk al, maar in ‘Liefde voor muziek' moesten Loredana en Camille doen alsof ze helemaal geen goede vriendinnen waren. De twee hadden elkaar leren kennen bij ‘The Masked Singer', maar ten tijde van de opnames was dat programma nog niet uitgezonden. “Wij mochten niet laten merken dat we elkaar zo goed kenden”, zegt Loredana. “Dus wij hadden het er echt over gehad: ‘Hoe gaan we doen op de luchthaven?’ Niet te extreem, want dan zou het opvallen.” De twee zijn dan ook dolblij dat de aap uit de mouw is: “Ik ben zo blij dat het geen geheim meer is en dat we niet meer moeten liegen”, klinkt het bij Camille.