VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Charlotte Sieben debuteert deze avond als de nieuwe Louise in ‘Familie’: “Ik verwacht me aan haatreacties”

TVIn ‘Familie’ haalt Peter (Gunther Levi) opgelucht adem, want zijn dochter Louise is na een wereldreis van twee jaar weer thuis. Charlotte Sieben (22) debuteert zo als Louise en de vervangster van Sarah-Lynn Clerckx. En dat is even wennen: “Toen ik op die screentest arriveerde, zakte de moed me in de schoenen.”

13 reacties

 • ERIC SEGHERS

  1 maand geleden
  Louise/Charlotte is een knappe verschijning en zeker een meerwaarde op de set van familie. Ze zal dat heel goed doen, zeker weten. Ik ben alvast grote fan.👍❤
 • Jan Van Bavel

  1 maand geleden
  Probeer gerust eens.
 • Freddy De Vos

  1 maand geleden
  Ziet er een goede actrice uit. De aanpassing wordt wel even wennen, maar gisteren was goed geacteerd.
 • BRUNO VERREPT

  1 maand geleden
  je gaat dat heel goed doen!
 • Bart Vandevelde

  1 maand geleden
  Hoeveel keer hebben ze in die serie personages al laten spelen door andere acteurs? Dit is geen televisieserie meer, da's een stageplaats!
 1. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.