Celine Van Ouytsel in 'Scheire en De Schepping'
Volledig scherm
Celine Van Ouytsel in 'Scheire en De Schepping' © SBS

Celine Van Ouytsel over meest vulgaire openingszin in ‘Scheire en De Schepping’: “Al te vaak gehoord”

TVNa een jarenlange pauze keert hét ultieme wetenschapsprogramma dinsdagavond terug naar het kleine scherm. Presentator Lieven Scheire wordt in ‘Scheire en De Schepping’ net zoals in de vorige seizoenen bijgestaan door zijn eenmansorkest Stijn Cole en vier onwetende panelleden. Ex-Miss België Celine Van Ouytsel (24) mag mee de spits afbijten. In de eerste aflevering deelt ze de meest irritante openingszin.

 1. KIJK. Kersttradities barsten los in ‘Mijn beste kerst ooit’: “Er komen jaarlijks 200 mensen kijken naar ons kerstdorp”
  Play
  TV

  KIJK. Kersttradi­ties barsten los in ‘Mijn beste kerst ooit’: “Er komen jaarlijks 200 mensen kijken naar ons kerstdorp”

  In het gloednieuwe VTM-programma ‘Mijn beste kerst ooit’ gluren de kijkers binnen bij mensen die zot zijn van Kerstmis. Vier kerstgekke duo’s nemen het van maandag tot donderdag tegen elkaar op en nodigen elkaar om de beurt uit. Doel? Elkaar omverblazen. Het duo met de hoogste score aan het einde van de week wint een trip naar Disneyland Parijs. Als grote verrassing zijn zanger Christoff (46) en zus Lindsay (44) in de eerste week te gast. In de preview, die hierboven te bekijken is, staan de gasten oog in oog met het groot kerstdorp van Vic en Mia. “Op je knieën ziet het dorp er nog beter uit.”
 1. SOAPCHECK. Jacky Lafon wil alle negativiteit uit haar lijf en Tinne Oltmans scoort met haar nieuwste single
  TV

  SOAPCHECK. Jacky Lafon wil alle negativi­teit uit haar lijf en Tinne Oltmans scoort met haar nieuwste single

  Of het nu ‘Familie’, ‘Thuis’, ‘Neighbours’ of ‘Sturm Der Liebe’ is: het merendeel van de Vlamingen heeft wel een vaste afspraak met hun favoriete soap. Om tussen de uitzendingen door niet op uw honger te blijven zitten, houden wij de vinger aan de pols in soapland. Want niet alleen op de set, maar ook achter én naast het scherm valt er veel te beleven. Ontdek het elke week in onze soapcheck.