AFP
Volledig scherm
© AFP

Cast ‘Game of Thrones’ noemt petitie voor ander einde “respectloos”

De cast van ‘Game of Thrones’ begrijpt totaal niet waarom fans een ander einde willen. Acteurs van de hitserie balen dan ook van de petitie die een kijker is gestart om het laatste achtste seizoen opnieuw op te nemen.

21 reacties

 • Stefan Bezema

  2 jaar geleden
  Noem mij gek, maar ik vond het een geweldig laatste seizoen en een prachtig einde! Heb niks te klagen. Mensen die erom zeuren hebben niks beters te doen. Maak dan zelf een serie als je het zo goed weet allemaal.
 • Bjorn Van Audekercke

  2 jaar geleden
  Nico, Daenerys was absoluut NIET de favoriet hoor. Veel meegemaakt of niet, ze was waanzinning, mooi voorbeeld van Megalomanie. Ze was uiteindelijk geen gram beter dan haar vader of broer.
 • Jurgen De doncker

  2 jaar geleden
  Ze hebben de grootste favoriet laten vermoorden door jon snow, daar is gewoon IEDEREEN boos over, zoveel meegemaakt en dan wordt ze vermoord door iemand dat eigenlijk al dood had moeten zijn maar op magische wijze als enige in de reeks terug levend wordt. Voor mij was het al gedaan als ze ned stark gedood hebben, nadien was er niets meer aan.
 • Pieter Talboom

  2 jaar geleden
  Groot gelijk van de cast. Al die mensen die zich beginnen aan te stellen omdat het niet zoals zij het wilden eindigde.. Precies een hoop verwende kinderen. Kan idd geloven dat dat niet leuk is voor iedereen die betrokken was bij het maken van dit seizoen..
 • Marjolein Smit

  2 jaar geleden
  Ben het helemaal met ze eens, als het eind je niet bevalt pech het is zoals het is en je hebt niet goed gekeken als je het niet had verwacht. De acteurs en schrijvers verdienen ons respect voor 10 jaar giga goede serie en niet dit kinderachtige gewauwel omdat het niet afloopt zoals jij dacht dat het zou moeten zijn. Get a Live!!
 1. Was dit de grootste anticlimax uit de tv-geschiedenis?: aflevering 6 van ‘Game of Thrones’ in vogelvlucht
  TV

  Was dit de grootste anticlimax uit de tv-geschiede­nis?: aflevering 6 van ‘Game of Thrones’ in vogel­vlucht

  Eindelijk weten we het dan, wie er op de felbegeerde IJzeren Troon van ‘Game of Thrones’ terecht is gekomen. Ook al zaten we acht jaar lang achter dat kleine stukje kennis aan, we moeten nu toegeven dat het niet echt bevredigend is. In een laatste 80 minuten vol rare wendingen, vragen we ons af of we zonet naar de grootste anitclimax uit de tv-geschiedenis hebben gekeken. Dit is de finale aflevering van ‘Game of Thrones’ - en alles wat er al dan niet aan mankeerde - in drakenvlucht. En je weet het, pas op voor spoilers! Ook al zou je ze misschien zelfs niet geloven als je ze zag...
 2. Einde in mineur: langverwachte ‘Game of Thrones’-finale neergesabeld door kijkers
  TV

  Einde in mineur: langver­wach­te ‘Game of Thro­nes’-finale neergesa­beld door kijkers

  Het einde van een tijdperk - zo wordt gesproken over de laatste uitzending van ‘Game of Thrones’, die afgelopen nacht werd uitgezonden. Na acht seizoenen, ontelbare sterfgevallen en minstens evenveel plottwists weten we eindelijk wie er de IJzeren Troon mag bestijgen. Toch schiet de afloop bij veel kijkers in het verkeerde keelgat. De fans waren nog nooit zo verdeeld, en dat lieten zij ook uitgebreid weten via de sociale media.