Trump in 'Home Alone 2'.
Volledig scherm
Trump in 'Home Alone 2'. © Home Alone 2

Canadese tv-zender knipt Donald Trump uit ‘Home Alone 2'

TVCanadese televisiekijkers zagen de kerstklassieker ‘Home Alone 2: Lost In New York’ deze week zonder Donald Trump. De korte bijrol van de Amerikaanse president was door zender CBC uit de familiefilm geknipt.

2 reacties

 • Wendy Bergen

  3 jaar geleden
  Trump zal terug winnen, doe geen moeite. Het is net zulk gedrag dat iedereen van linkse de democraten weg jaagt. Getting woke is a joke.
 • Eric Berckmans

  3 jaar geleden
  Hoe belachelijk ,Trump zal de volgende keer weer verkozen zijn .
 1. KIJK. Ruth Beeckmans overwint fobie in ‘Code van Coppens’: “Ik verdien een eindeloos lang contract bij VTM”
  Play
  TV

  KIJK. Ruth Beeckmans overwint fobie in ‘Code van Coppens’: “Ik verdien een eindeloos lang contract bij VTM”

  In het gloednieuw seizoen van ‘Code van Coppens’ worden de BV-duo’s weer zwaar op de proef gesteld. Ruth Beeckmans (40) en Davy Parmentier (40) moeten samen zien te ontsnappen uit een escaperoom, maar moeten helaas eerst hun fobie onder ogen durven komen. Ruth gaat de uitdaging aan en steekt haar hoofd in een bak vol kakkerlakken, zoals je in het bovenstaande filmpje kan zien. Maar Davy daarentegen heeft schrik van... papiertjes. “Ben jij serieus? Ik ga kwaad worden, ik meen het.”
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.