Suzan & Freek in 'Liefde voor Muziek'
Volledig scherm
Suzan & Freek in 'Liefde voor Muziek' © VTM

Camille zingt in het West-Vlaams en Suzan & Freek raken een gevoelige snaar: nieuw seizoen ‘Liefde voor Muziek’ start met een knal

TV‘Liefde voor Muziek’ is terug! Davina Michelle, Pat Krimson & Loredana van 2 Fabiola, Suzan & Freek, Margriet Hermans, Koen Buyse van Zornik, CAMILLE en Ozark Henry zorgden maandagavond al meteen voor een muzikaal spektakel in de eerste aflevering. Dit keer reisden de artiesten naar Zuid-Frankrijk om er één grote liefdesverklaring te brengen aan elkaars nummers. Suzan & Freek kregen de eer om als eerste centraal te staan en te genieten van de covers die de anderen brachten. 

5 reacties

 • Wouter Van de Walle

  4 maanden geleden
  Prachtig begin!
 • Wim Massaer

  4 maanden geleden
  Allemaal mooi gezongen! 👍
 • Werner Humblé

  4 maanden geleden
  Margriet was een schitterende zangeres en blijft een schitterend zangeres wat heb je al die tijd gedaan verdikke toch
 • nicolas de schutter bvba

  4 maanden geleden
  Was prachtig!
 • barbara baeyens

  4 maanden geleden
  Was heel mooi. Loredana haar carrière zou veel verder staan zonder Patje, jammer zij heeft veel meer in haar mars dan wat hij produceert..
 1. RECENSIE. ‘Queer as Folk’: “De ‘thumpa thumpa’ gaat onverminderd voort”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Queer as Folk’: “De ‘thumpa thumpa’ gaat onvermin­derd voort”

  Was ‘Sex and the City’ vlak voor de eeuwwisseling de serie bij uitstek voor heterovrouwen die wilden smullen van de sekscapades van een handvol vriendinnen, dan was ‘Queer as Folk’ het onomfloerste equivalent voor de homoman. Nadat die eerste vorig jaar een reboot kreeg, is nu ook de laatste aan een heropleving begonnen. Eén waar -in tegenstelling tot ‘And Just Like That…’- Kim Cattrall wél in wou meespelen. Maar heeft deze nieuwe versie van ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY nog iets te zeggen wat de twee voorgaande versies niet deden? En heeft het tussen een overdaad aan reeksen die steeds meer met LGBTQ+-thema’s uitpakken eigenlijk nog wel impact? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.