Suzan & Freek in 'Liefde voor Muziek'
Volledig scherm
Suzan & Freek in 'Liefde voor Muziek' © VTM

Camille zingt in het West-Vlaams en Suzan & Freek raken een gevoelige snaar: nieuw seizoen ‘Liefde voor Muziek’ start met een knal

TV‘Liefde voor Muziek’ is terug! Davina Michelle, Pat Krimson & Loredana van 2 Fabiola, Suzan & Freek, Margriet Hermans, Koen Buyse van Zornik, CAMILLE en Ozark Henry zorgden maandagavond al meteen voor een muzikaal spektakel in de eerste aflevering. Dit keer reisden de artiesten naar Zuid-Frankrijk om er één grote liefdesverklaring te brengen aan elkaars nummers. Suzan & Freek kregen de eer om als eerste centraal te staan en te genieten van de covers die de anderen brachten. 

5 reacties

 • Wouter Van de Walle

  6 maanden geleden
  Prachtig begin!
 • Wim Massaer

  6 maanden geleden
  Allemaal mooi gezongen! 👍
 • Werner Humblé

  6 maanden geleden
  Margriet was een schitterende zangeres en blijft een schitterend zangeres wat heb je al die tijd gedaan verdikke toch
 • N De schutter

  6 maanden geleden
  Was prachtig!
 • barbara baeyens

  6 maanden geleden
  Was heel mooi. Loredana haar carrière zou veel verder staan zonder Patje, jammer zij heeft veel meer in haar mars dan wat hij produceert..
 1. Jens Dendoncker wordt nieuwe presentator van ‘The Masked Singer’: “Dit is mijn grootste angst als opvolger van Niels Destadsbader”
  Play
  TV

  Jens Dendoncker wordt nieuwe presenta­tor van ‘The Masked Singer’: “Dit is mijn grootste angst als opvolger van Niels Destadsba­der”

  Eindelijk is er een antwoord op de meest gestelde vraag in Showbizzland: wie gaat Niels Destadsbader vervangen als presentator van ‘The Masked Singer’? VTM kiest voor Jens Dendoncker. Hij promoveert dus van speurder naar gastheer van het programma. Een comeback door de grote poort nadat Jens eerder nog tegen een depressie vocht en zijn relatie met Lauren Versnick beëindigde.
 2. Wim Helsen openhartig in ‘De allerslimste mens’: “Ik heb zoals veel mannen een naam voor mijn geslachtsdeel”
  Play
  TV

  Wim Helsen openhartig in ‘De allerslim­ste mens’: “Ik heb zoals veel mannen een naam voor mijn geslachts­deel”

  Slechte week voor ex-winnaars van ‘De Slimste mens ter wereld’. Na Lieven Scheire moest nu ook Gilles Van Bouwel vroegtijdig de arena van ‘De allerslimste mens’ verlaten. Zo exceptioneel straf hij dinsdag de finale nog naar zijn hand zette, zo miezerig speelde hij dit keer tegen Bart Cannaerts. Nul goede antwoorden over boogschutter Paul Vermeire, titels van Deus-studio-albums en de Nederlandse auteur Rutger Bregman werden hem fataal. Nieuwkomer Lotte Vanwezemael hield de eer van de dames hoog en won.