Camille vertelt over het begin van haar carrière in ‘Liefde voor muziek’: “Ik heb vaak een neen gekregen”

TVVanavond is het de beurt aan Camille in ‘Liefde voor muziek. De zangeres vertelt openhartig over haar jeugd als enig kind en haar eerste stappen richting muziekcarrière. “Door mijn ouders ben ik me fulltime bezig gaan houden met muziek. Ik deed ook veel audities als kind, maar kreeg vaak een neen”, vertelt Camille.

6 reacties

 • Jitka De Wilde

  1 maand geleden
  Camille zingt zo goed echt petje af...
 • Henri Demeer

  2 maanden geleden
  binnen 2 jaar hoor je er niets meer van
 • Marc Reynaert

  2 maanden geleden
  Volledig akkoord Guido en Theo. Een omhooggevallen sterretje dat niet lang zal schitteren en wat een kapsones...
 • guy matheussen

  2 maanden geleden
  En we zijn weer vertrokken met mensen de put in duwen. Het is ook niet mijn muziek, maar ieder zijn keuze. Het is niet omdat jullie geen succes hebben dat een ander dit niet mag hebben Theo en Guido.
 • Theo Van Hoof

  2 maanden geleden
  Ik kan best geloven dat ze een neen krijgt. Haar gekrijs trekt dan ook op geen bal. Al waar Penxten met zijn pollen heeft aangezeten klinkt als eenheidsworst.
 1. “Iemand van de familie heeft me verkracht”: de verdwenen Belgische prinses Marie-Christine kluisterde in 1994 1,7 miljoen Vlamingen aan de buis
  Play
  Royalty

  “Iemand van de familie heeft me verkracht”: de verdwenen Belgische prinses Ma­rie-Christine kluisterde in 1994 1,7 miljoen Vlamingen aan de buis

  De best bekeken Telefacts-aflevering ooit, én een van de meest spraakmakende. ‘De keuze van Dany’ haalt vandaag de allereerste reportage met prinses Marie-Christine (71) vanonder het stof. Indertijd goed voor 1,7 miljoen kijkers, en ook nu blijft de openhartigheid van koning Filips tante ongezien. “Ze vertelde over haar scheiding en een verkrachting door een familielid. Zo openlijk spreken royals zelden of nooit”, blikt maker Peter Van Camp terug.