Ketnet
Volledig scherm
PREMIUM
© Ketnet

BV-fabriekje '#LikeMe' sluit (voorlopig) de deuren na vierde seizoen: “We dachten dat we niet verder zouden raken dan eentje”

TVDat Camille Dhont (20) en Pommelien Thijs(20) niet meer uit de hitparades weg te denken zijn, hebben ze te danken aan hun doorbraakrol in '#LikeMe'. De Ketnet-musicalreeks bleek de voorbije jaren dé kweekvijver voor jong talent, maar nu komt er een einde aan dat mooie liedje. Het vierde seizoen wordt voorlopig het laatste, bevestigt Hugo Sigal (74), die de rol van de schooldirecteur vertolkt. “Het is doodjammer.”

1 reactie

 • Moniek Smets

  1 maand geleden
  In schoonheid eindigen zo moet dat in de plaats van het uit te melken .
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 2. Andy Peelman neemt op dramatische manier afscheid van ‘De Buurtpolitie’: Koen Baetens sterft tijdens heldendaad
  Play
  TV
  20

  Andy Peelman neemt op dramati­sche manier afscheid van ‘De Buurtpoli­tie’: Koen Baetens sterft tijdens heldendaad

  Andy Peelman (38) heeft officieel afscheid genomen van ‘Echte Verhalen: De Buurtpolitie’. Koen Baetens, zijn personage, is op heldhaftige wijze om het leven gekomen. Hij was sinds 2014 één van de gezichten van het bekendste politiekorps van het land. “Ik wilde nog één laatste keer terugkomen”, aldus Peelman, die al een tijdje uit het programma wilde stappen. “Maar dan moest ik wel sterven, dat was de voorwaarde.”