Married at first sight Connie Blind Getrouwd Australië
Volledig scherm
Married at first sight Connie Blind Getrouwd Australië © Nine Network

Bruid uitgelachen en afgekraakt door eigen moeder: nieuw seizoen ‘Blind Getrouwd Australië’ loopt meteen fout

TVNet als bij ons is de Australische versie van ‘Blind Getrouwd’ - daar uitgezonden als ‘Married at First Sight’ - weer aan een nieuw seizoen toe. En net zoals in ons land is het format ook daar ieder jaar weer een kijkcijferkanon. Hoewel de nieuwe afleveringen pas binnenkort van start gaan, gaf zender Nine Network nu al beelden vrij van het eerste huwelijk. En het moet gezegd: bij deelneemster Connie, die huwt met Chris, lopen de gemoederen meteen hoog op.

29 reacties

 • Paul Philippaerts

  9 maanden geleden
  Hoe meer ambras hoe beter voor de kijkcijfers. Kan goed zijn dat het gewoon opgezet spel is. Alhoewel de kampioenen wordt hier ook al zoveel jaar uitgezonden en er wordt nog altijd naar gekeken. Maar als je elke keer piekcijfers wil, dan kan je niet brave echtgenootjes en echtgenotes opvoeren. Dan moeten er zijn waar de familie de boel in de soep draait. Vrouwen die een andere echtgenoot opvrijen en omgekeerd. Dat is televisie. Raar dat mensen dat fijn vinden.
 • Cathy Simons

  9 maanden geleden
  De moeder heeft meer dan gelijk!
 • catharina De Weirt

  9 maanden geleden
  Die moeder gunt haar dochter geen geluk Ze wil zelf in de belangstelling staan en kleineert de dochter waar ze maar kan.. Ga er voor het kan lukken... Toi toi toi
 • Dominique Verbuyst

  11 maanden geleden
  Die moeder heeft wat last van vooroordelen en de gevoelens van haar dochter kunnen haar precies ook ni veel schelen.
 • eduard janssens

  12 maanden geleden
  Geert Van Der Heyden / ooit heeft tegen mij is gezegd de grootste stommiteit in je leven is huwen wel ik moet die persoon gelijk geven .Je mag 20 , 30 j gehuwd zijn je kent elkaar nooit en dat is wederzijds op einde van een relatie iets wat nooit verwacht gebeurt het van haar het zij van hem Ik heb het meegemaakt na 30j ik dacht dat ze kende de ware aard kwam boven !
 1. Vuurwerk in de Q Lounge met Laura Tesoro en Loïc Nottet
  Play
  Qmusic

  Vuurwerk in de Q Lounge met Laura Tesoro en Loïc Nottet

 2. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"