'Big Brother'-bewoonster Jill.
Volledig scherm
PREMIUM
'Big Brother'-bewoonster Jill. © SBS

Bron bij ‘Big Brother’-productie verklaart waarom bewoonster Jill tijdlang op ambulance moest wachten: “Het leek eerst alsof ze te veel gedronken had”

TV'Big Brother' is watching you... maar niet tussen 2.30 uur en 4.30 uur? Zo klonk de kritiek nadat deelneemster Jill (22) in het huis 's nachts onwel was geworden. Pas nadat kijkers dat twee uur live hadden kunnen volgen, kwam er een ambulance. Maar de productie houdt vol dat er wél snel ingegrepen is. “Aanvankelijk leek de toestand van Jill een gevolg van haar alcoholconsumptie, waardoor dit niet meteen als ernstig werd beschouwd”, klinkt de verklaring.

15 reacties

 • Jozef Vermeulen

  1 maand geleden
  @chris eeckhout, op kosten van de belastingbetaler? Hoe kom je daar bij?
 • Patrick Lottegier

  1 maand geleden
  Komaan zeg,je hoeft toch niet te kijken als je dit niks vindt,ik kijk ook niet naar familie of thuis,waar het ook steeds gaat over ruzie,bedrog en relatiebreuken. Dan liever herhalingen van de dikke en de dunne.
 • chris eeckhout

  1 maand geleden
  Programma zonder enige meerwaarde en al zeker niet als voorbeeldfunctie voor de opgroeiende jeugd. Een dure nep realisatie op kosten van de belastingbetaler. Afvoeren die handel !
 • rita lannoo

  1 maand geleden
  Ik wens jilli een spoedig herstel
 • Anna Pauels

  1 maand geleden
  Opvallend hoe het productiehuis alles bovenhaalt om zelf geen schuld te treffen : beelden weghalen, stukken knippen en de feiten verbloemen. Feit is dat er te lang gewacht is voor er gereageerd is, het is niet aan het productiehuis om een verklaring te zoeken of diagnose te stellen, ze waren verplicht er een deskundige onmiddellijk bij te halen, wat ze niet gedaan hebben of na veel te lange tijd.
 1. 'Big Brother'-kandidate Jill onwel naar het ziekenhuis gebracht: kijkers verontwaardigd over trage ingrijpen productie
  TV

  'Big Bro­ther'-kandidate Jill onwel naar het ziekenhuis gebracht: kijkers verontwaar­digd over trage ingrijpen productie

  Een beangstigend moment in ‘Big Brother’ vannacht. Rond half drie ‘s nachts liep het mis met bewoonster Jill, die onwel werd op het toilet. Rond half vijf werd ze uiteindelijk met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waar ze intussen aan de beterhand zou zijn. Maar de responstijd was veel te lang, menen sommige kijkers. Ondertussen hebben zender VIER én Jill zelf op het gebeuren gereageerd. “Toen de klachten erger leken te worden is er meteen op een zo veilig mogelijke manier ingegrepen door de productie.”
 1. "Vind je dat nu echt zo opwindend?": pikante vragen in 'Blijven Slapen'
  Play
  Blijven Slapen

  "Vind je dat nu echt zo opwindend?": pikante vragen in 'Blijven Slapen'

 2. Binnenkijken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"
  Play

  Binnenkij­ken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"